Triumph Motorcycles readuce in prim plan un nume important din bogata istorie a companiei, pentru a introduce un nou model in gama sa clasica moderna – Triumph Speed ​​Twin 2019.

Noua motocicleta va face parte din familia Triumph Bonneville si va combina performantele reusite de Triumph Thruxton R cu practicabilitate si accesibilitatea lui Bonneville T120, scrie Car and Bike.

Beneficiaza e acelas motor de 1.200 cc Bonneville ca si Thruxton R, care dezvlantuie 96 de cai putere la 6.750 de rpm si un cuplu de varf de 112 Nm la 4.9650 rpm.

Versiunea originala a lui Speed Twin a fost produsa pentru prima oara in 1938 si s-a remarcat prin putere si manevrebilitate, pana cand productia a fost oprita in 1966. La acea vreme, Speed Twin avea un motor de 500 cc.

Noua generatie a lui Speed Twin promite sa fie o motocicleta sportiva, fiind asezata intre Thruxton R si Bonneville T120. La cele 196 de kilograme, Speed Twin e cu 10 kilograme mai usoara decat Thruxton R. Ergonomia este usor sportiva, iar motorul primeste componente mai usoare, 2.5 kilograme fiind salvate doar la motor.

Riderii mai mici de inaltime vor primi cu bucurie vestea ca inaltimea scaunului e de doar 807 mm, in timp ce cadrul se bazeaza pe Thruxton R, proiectat insa special pentru Speed Twin, cu furci de tip KYB de 41 mm si etriere Brembo cu patru pistoane 305 mm rotoare.

Sistemul ABS este standard, la fel ca si controlul tractiunii. Sistemul de acceleratie cu jonctiune ofera posibilitatea alegerii a trei moduri de calatorie: Ploaie, Drum si Sport, reglabil in miscare, iar fiecare mod regleaza interventia la acceleratie si controlul tractiunii. Jantele sunt din aluminiu de 17 inchi, cu sapte spite, prevazute cu anvelope Pirellu Rosso Corsa III.

Triumph Speed Twin va aparea pe strazi anul viitor.

Triumph reinvie Speed Twin speed-twin

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.