Producatorul de motociclete electrice Zero Motorcycles a prezentat un teaser cu o noua motocicleta full electrica.

Noua motocicleta a constructorului american va fi cel mai probabil roadster naked, iar prezentarea oficiala va avea loc pe 25 ianuarie.

Zero Motorcycles a construit motocicleta pe o platforma complet noua, iar aceasta va purta denumirea de SR/F. Din imagini observam un far LED, lampi de functionare pe timp de zi, furci mari, iar stilul este unul ascutit, in conformitate cu unul naked streetfighter.

La inceputul anului trecut, Zero Motorcycles a anuntat o noua gama de baterii. Zero a introdus trei baterii noi – ZF14.4, ZF7.2 si ZF3.6, scrie Car and Bike. Noile baterii ofera o gama mai mare si o performanta mai buna decat cele actuale. Daca proprietarii aleg sa echipeze rezervorul optional ZF3.6 Zero cu cea mai mare baterie – ZF14.4 – ar putea oferi o autonomie de peste 350 km prin oras.

In afara de dezvoltarea propriilor motociclete electrice, Zero ofera motorizarile sale electrice si celor de la Curtiss Motorcycles, cunoscuta anterior sub numele de Confederate Motors.

Zero Motorcycles are o gama vasta de motociclete: Zero S (strada), SR (steet racing), FXS (supermoto), Zero DS (dual-sport) DSR (dual-sport racing) si FX (motocross).

2006 e anul in care a fost infiintata Zero Motorcycles sub denumirea de Electricross de catre Neal Saiki, un fost inginer Nasa.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.