Polaris și Zero Motorcycles s-au aliat pentru a produce împreună vehicule electrice, inclusiv ATV-uri și snowmobile. Companiile au semnat un „acord exclusiv, pe 10 ani”. Oficialii  Polaris au precizat că acesta va contribui la efortul lor de a avea, îână în 2025, o versiune electrică a fiecărui tip de vehicul pe care compania îl oferă.

Polaris nu este un nume nou în segment. S-a ocupat de „electrificarea” motocicletelor Victory încă din 2015. Iar pentru restul gamei a folosit tehnologia oferită de Brammo. Însă este evident că parteneriatul cu Zero Motorcycles, companie specializată în domeniul vehiculelor cu zero emisii, va reprezenta un boost pentru companie.

Zero Motorcycles realizează motociclete electrice din 2006. „Acest parteneriat ne oferă accesul la mai mult de 14 ani de experiență la cel mai înalt”, au declarat oficialii Polaris. Noul partener are o gamă de 9 motociclete electrice, inclusiv recent lansatul SR / S.

Obiectiv: electrificarea Polaris Powersports

Din acest parteneriat, ambele companii speră să obțină o poziție privilegiată pe o piață care este la primii pași în electrificare. Cea de ATV și vehicule off-road de acest gen, ca și cea a snowmobilelor.

Pentru Polaris, în plus, acordul este și o componentă fundamentală a „rEV up”. Este vorba despre strategia pe termen lung a companiei pentru electrificarea Powersports. Compania își propune să ofere până în 2025 cel puțin o opțiune de vehicule electrice pentru fiecare dintre produsele sale. Și astfel să-și întărească poziția importantă pe care o deține în segmentul ATV și snowmobile. Iar primul vehicul din parteneriatul Zero Motorcycles -Polaris urmează să debuteze până la sfârșitul anului 2021.

Pentru Zero Motorcycles, parteneriatul strategic este cel mai mare din istoria companiei. Ei au vândut tehhnologia și altor companii. Spre exemplu, elvețienilor de la Quadro Vehicles, care au prezentat anul trecut, la Geneva, modelul de Eqooder. Ca și în acel caz, și-n acesta va furniza tehnologia, hardware-ul și software-ul grupului motopropulsor.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.