Prototipuri avansate ale viitorului model BMW S 1000 RR, care urmeaza sa fie dezvaluit la inceputul lunii viitoare, in cadrul show-ului EICMA din Milano (Italia), au fost zarite in Spania.

Din imaginile spion putem observa ca prototipurile sunt in culori diferite, dar mai ales ca noul model va avea un stil diferit fata de versiunea actuala.

Noul BMW S 1000 RR va beneficia de cateva modificari estetice, cea mai proeminenta fiind renuntarea la farurile asimetrice pentru un design mai convetional.

Gurile de aerisire au fost preluate de la modelul existent si, per total, versiunea din 2019 arata mai compacta decat cea din prezent.

Motorul, sasiul si suspensia vor fi actualizate si e de asteptata ca noul model sa fie modernizat semnificativ. Motorul urmeaza sa dezvolte peste 210 cai putere si in acest fel S 1000 RR va urca in liga Ducati Panigale V4 S.

Cadrul va fi de asemenea nou nout, 2019 BMW S 1000 RR urmand a avea un aspect mai sprinten si, cum pomeneam ceva mai sus, mai compact.

E de asteptat ca modelul sa primeasca multe update-uri la pachetul de electronice si suspensii, insa mai multe detalii vor fi disponibile atunci cand motocicleta va fi prezentata la show-ul EICMA de la Milano, programat la inceputul lunii noiembrie.

Sursa: Auto NDTV News

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.