Cal Crutchlow s-a temut ca nu va mai putea participa in MotoGP. Pilotul britanic a vorbit despre lunile dificile de dupa accidentul din Australia.

Accidentul de la Phillip Island a fost unul dintre cele mai grele teste din cariera. Cal Crutchlow s-a ales cu mai multe fracturi la glezna dreapta si a avut nevoie de o operatie. Britanicul in varsta de 33 de ani a suferit interventia chirurgicala chiar in Australia, la Melbourne. N-a mai concurat de atunci.

„Mi-am dat seama imediat ca e vorba despre o accidentare grava”, a spus pilotul celor de la LCR intr-un interviu acordat MCN.

„Chirurgii au trebuit sa-mi reconstruiasca niste oase si erau ingrijorati. Au fost trei luni extrem de dificile. Am mai avut accidentari, dar niciuna la fel de serioasa ca aceasta. Cunosc piloti care s-au retras dupa o accidentare de acrst fel”, a adaugat britanicul.

Cal Crutchlow dezvaluie ca s-a temut ca va fi fortat sa se retraga. „Au fost momente in care m-am gandit ca n-o sa mai pot concura vreodata. Dar mereu am vrut sa ma antreneze, sa lucrez impreuna cu fizioterapeutul”, a adaugat acesta.

Pilotul LCR Honda isi propune sa revina pe motocicleta la inceputu lunii viitoare, pentru testele MotoGp din Malaezia. „Scopul meu e sa ma intorc in circuit si sa ma distrec. Iarna aceasta nu m-am atins de motocicleta, pentru ca n-am vrut sa risc nimic. O sa incerc sa fiu gata pentru primul eveniment major din 2019”, a conchis Cal Crutchlow.

7 e locul pe care a terminat Cal Crutchlow sezonul 2018 din MotoGP, cu 144 de puncte.

Britanicul a ratat ultimele 3 curse ale sezonului ca urmare a accidentarii suferite la antrenamentele libere de la de la Phillip Island.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.