Scena moto de la Kremlin va fi completata cu o flota de motociclete ‘glont’
Flota prezidentiala rusa a primit o revizuire completa in primavara, cu o intreaga flota de vehicule blindate noi, inclusiv limuzine, SUV-uri si sedanuri. O gama de motociclete a fost in plan, de asemenea, dar doar de curand am putut arunca o privire la ceea ce se va alatura escortei prezidentiale si se arata pe cat de ciudat si agresiv te-ai astepta.

Jumatate tanc, jumatate motocicleta, viitoarea flota arata exact cum v-ati fi imaginat ca ar arata garda lui Putin. Acum, va avea un brand care sa se potriveasca misiunii. Motocicletele, denumite in prezent Kortezh, vor fi marcate de Izh, detinuta in prezent de Kalashnikov. Da, baietii care au facut pustile pe care toata lumea a vrut sa le gaseasca intr-un cufar in jocul N64 Golden Eye.

Motocicleta Kalashnikov arata exact cum va asteptati kalashnikov-izh-electric-motorcycle-vladimir-putin-cortez-main-imageMasiva motocicleta va cantari aproape de 500 kg, dar cel putin a primit suficienta putere pentru a avea sens, cu o putere estimata de 150 de cai putere. Acest lucru ar trebui sa permita motocicletei sa accelereze de la 0 la 100 in aproximativ 3,5 secunde si sa atinga o viteza maxima de 250 km/h. De asemenea, va veni cu promisiunea producatorului ca noul model se va avea daca nu chiar va depasi calitatea concurentilor (BMW si Ural in prezent prezente in flota).

O veste buna pentru oricine cu o fascinatie ciudata pentru Kremlin sau curiozitatea de a merge pe ceva rusesc, pe langa Ural-Kortezh, va fi disponibil publicului. Nu a fost anuntat nici-un pret, iar compania se asteapta ca modelul de productie sa fie usor diferit fata de prototip, dar „va dispune cu siguranta de solutiile de proiectare si tehnica folosite”, potrivit lui Serghei Chemezov, CEO al Rostec State Corporation, compania care va construi motocicleta.

Productia se asteapta sa inceapa in 2019, iar Kortezh ar putea chiar sa se indrepte spre America. Deci, va beneficia de aceeasi reputatie AK-47 sau va fi Kortezh un ‘glont tras’?

Motocicleta Kalashnikov arata exact cum va asteptati 5b09655afc7e93a81a8b4596Motocicleta Kalashnikov arata exact cum va asteptati maxresdefaultMotocicleta Kalashnikov arata exact cum va asteptati kalashnikov-izh-electric-motorcycle-vladimir-putin-cortez

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.