Super Rally cu piloti de top in Capitala. Campionatul National programeaza sambata, 26 octombrie, la Bucuresti, a patra si ultima etapa. Competitia va avea loc pe un traseu special amenajat in zona Parcului Herastrau, pe soseaua Kiseleff, accesul publicului fiind gratuit. Securitatea traseului va fi asigurata de marca germana Opel, marca recunoscuta pentru democratizarea tehnologiilor de siguranta de top.

Trofeul UniCredit Leasing powered by Opel anunta o grila de start spectaculoasa. Printre automobilele de competitie, pe care publicul le va putea admira pe traseul de concurs, se vor numara Ferrari 458 Challenge, Audi R8, Speed Car GT, Mitsubishi Evo, Porsche 911. De asemenea, trei modele R5, configurate special pentru etapele de raliuri, se vor duela pe traseul organizat pe Soseaua Kiseleff si in zona parcului Herastrau.

Super Rally, sambata, ultima runda, pe Kiseleff! Super-Rally_142 de piloti pe lista de start

Cu titlul deja asigurat la Open, Costel Casuneanu va concura si de aceasta data pe Skoda Fabia R5. Acum, noul campion va avea patru rivali cu R5 inscrisi. Titi Aur va concura tot pe o Skoda Fabia R5. In plus, Bogdan Marisca si Vlad Cosma vor pilota un Ford Fiesta R5, iar Mihai Leu nu va mai fi la start cu al sau Ferrari 458 Challenge, ci cu un Citroen C3 R5.

Sorin Ghisoi nu va mai fi singurul concurent pe un automobil electric din campionat. Fostul campion mondial PWRC, Manfred Stohl, vine la Bucuresti pe un Ford Fiesta Electric, pe acelasi model urmand sa concureze si Dani Otil, castigatorul primei etape de Super Rally din acest sezon.

Bolizi de top

Daca Leu nu va fi pe traseul de concurs cu masina care i-a adus titlul la viteza in coasta in acest sezon, publicul va putea admira alte trei Ferrari 458 Challenge. Florin Voicu, Alessandro Pietta si Armando Battochi vor fi prezenti in cadrul Grupei 3A. Nu vor lipsi Mihai Zamfir (Porsche 911) si Emil Ghinea (Renault Clio).

Si la Grupa 3B se anunta o lupta interesanta, cu Ovidiu Zaberca si Marian Nica, ambii cu cate un Audi R8. Lor li se adauga alti trei piloti de top din Campionatul National de Viteza in Coasta. Este vorba despre Lucian Radut (Mitsubishi Lancer Evo), Costi Stratnic (Dacia STTC) si Aurelian Andronache (Speed Car GT). O surpriza pe lista de inscrieri este cea a francezului Jerome, cu un model Mitjet 1300.

Competitia va debuta sambata, 26 octombrie, incepand cu ora 8:30, atunci cand sunt programate mansele de calificari. Marea finala se va desfasura intre orele 15:00 si 18:00.

Lista completa a inscrierilor este disponibila aici.

Sursa: FRAS

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.