Echipajul Cotnari Rally Team, format din Titi Aur și Silviu Moraru, a fost prezentat in cadrul unui eveniment organizat la Academia Titi Aur.

Titi Aur revine dupa o pauza de 7 ani si va incerca sa se impuna pentru a 7-a oara la Brasov.

„Nu cred ca exista un concurent care merge la o competitie fara sa-si doreasca sa ajunga pe locul 1. Cu siguranta, echipamentul si experienta noastra ne califica sa ne luptam pentru locul 1. In acelasi timp, evolutia campionatului si tinerii care merg din ce in ce mai tare, fac dovada ca nu va fi deloc usor. Eu nu sunt un fan al asfaltului. Se stie ca-mi place aderența cat mai scazuta, motiv pentru care ma bucura faptul ca vremea la prima etapa din Campionat, Tess Rally 2018, va fi capricioasa. Vremea urata pentru mine inseamna vreme buna! Insa, nu neg ca trebuie sa ma adaptez la noul stil de pilotaj”, a declarat Titi Aur, în cadrul conferintei de presa.

„Dacă pe timpuri, mersul de-a latul sau mersul spectaculos insemna si eficient, acum, cu astfel de masini, orice derapaj inseamna o mica intarziere si atunci sunt foarte constient ca trebuie sa lupt cu cateva lucruri: cu pauza facuta, cu instinctul de conservare care se accentueaza odata cu inaintarea in varsta, dar in acelasi timp trebuie sa ma adaptez si la noua masina, si la noul stil de pilotaj. Foarte greu imi este sa dau un pronostic, dar cu siguranta vom face totul ca sa fim cat mai sus in clasament”, a completat marele campion roman.

Titi Aur si copilotul sau, Silviu Moraru, vor concura la bordul unei Skoda Fabia R5, de care cei doi sunt foarte multumiti

„Mai sunt mici amanunte de pus la punct, iar echipa tehnica lucreaza de zor. Am adunat 250 km de teste cu Skoda Fabia R5 si spunem noi ca suntem unde trebuie. Ne simtim bine in masina, este prietenoasa, ascultatoare si cred ca am gasit stilul de pilotaj optim. Am reinnodat legatura pilot-copilot ca si cum nu am fi avut niciodata vreo pauză!”, a declarat Silviu Moraru.

Echipajul Cotnari Rally Team va avea numarul 41 de concurs.

„Suntem doi batrani care pornim in cursa pentru aur. Daca suntem prea batrani pentru asta, ramane de vazut in acest an. Cert este ca fanii care ma cunosc stiu ca vom face spectacol pentru ei, pe probele speciale, iar noi avem 3 ani de-acum incolo sa le demonstram ce putem”, a adăugat zambind pilotul Titi Aur.

Campionatul National de Raliuri Dunlop 2018 pastreaza traditia si debuteaza la Brasov, cu Tess Rally, pe specialele de asfalt deja consacrate din Brasov si imprejurimile lui. Tototodata, in cadrul evenimentului, vor avea loc si primele etape din Campionatul National de Rally 2 Dunlop 2018 si Campionatul National de Raliuri Istorice.

Program Tess Rally Brasov 47:

Vineri 23.03.2018
Shakedown Rasnov
13:00 – 18:00 – Valea Cetatii
Start festiv – prezentarea participantiilor
20:00 – Brasov – Piata Sfatului

Sambata 24.03.2018
12:28 – PS1 Brasov – Poiana Brasov
13:06 – PS2 Rasnov – Paraul Rece
14:34 – PS3 Brasov – Poiana Brasov
15:12 – PS4 Rasnov – Paraul Rece
19:20 – PS5 Brasov Rally Show

Duminica 25.03.2018
07:48 – PS6 Babarunca
10:31 – PS7 Cheia
12:59 – PS8 Poiana – Rasnov
13:22 – PS9 Rasnov – Paraul Rece
16:10 – PS10 Poiana Brasov – Power Stager Stage

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.