Andrei Dumitrescu a obtinut o victorie categorica in cadrul Trofeului Teliu AIMOL, cea de-a doua etapa a Campionatului National de Viteza in Coasta Dunlop 2018.

La volanul unui monopost Tatuus, vicecampionul en titre a fost cel mai rapid in prima zi de concurs si a obtinut, de asemenea, cel mai bun timp in prima mansa de concurs.

Ceilalti doi ocupanti ai podiumului au dus o lupta foarte stransa, Lucian Radut clasandu-se al doilea, cu un avans de doar 0.084 secunde in fata lui Paul Andronic.

In urma acestui succes, Andrei Dumitrescu a urcat pe prima pozitie in clasamentul general.

Andrei Dumitrescu a castigat etapa a doua de Viteza in Coasta trofeul-teliu

Din pacate, etapa de la Teliu a fost marcata de un accident serios. Prima mansa de concurs a Trofeului Teliu, cea de-a doua etapa a Campionatului de Viteza in Coasta, a avut o intrerupere de mai mult de 30 de minute.

Cauza intreruperii a fost iesirea in decor a concurentului 217, Camil Perian, a carui masina a fost avariata grav. Pilotul a fost transportat la spital, unde a fost operat, dar se afla in stare stabila.

Andrei Dumitrescu a castigat etapa a doua de Viteza in Coasta coasta-accident

82 de piloti au luat parte la Trofeul Teliu, dintre care 77 de piloti s-au duelat in Campionatul National de Viteza in Coasta Dunlop, in timp ce 5 au luat startul in Campionatul National de Viteza in Coasta pentru Automobile Istorice Dunlop.

Celelalte etape din cadrul Campionatului National de Viteza in Coasta:

Etapa III: Poiana Brasov, 9-10 iunie;
Etapa IV: Resita, 30 iunie – 1 iulie;
Etapa V: Sinaia, 21-22 iulie;
Etapa VI: Ranca, 1-2 septembrie;
Etapa VII: Campulung, 22-23 septembrie;
Etapa VIII: Poiana Brasov, 13-14 octombrie.

Prima etapa de Viteza in Coasta, desfasurata la Rasnov, a fost castigata de Simone Tempestini.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.