Mani Gyenes și-a păstrat poziția de lider la categoria Malle Moto și după etapa a doua a Dakar 2021.

Etapa s-a desfășurat între Bisha şi Wadi Ad-Dawsir, speciala fiind în lungime de 457 km. Joan Barreda Bort (Honda) și-a adjudecat victoria și a preluat conducerea în clasamentul general al Dakar 2021. Barreda a fost cronometrat în 4 h 17:56, devansându-l cu 6:23 pe americanul Ricky Brabec. Acesta din urmă, coechipierul său în echipa Honda, este deţinătorul titlului.

Gyenes, pe podium și în această etapă

Mani Gyenes, care concurează pe o motocicletă KTM, a încheiat etapa pe locul 35. El a sosit la 39:23 de învingător. În urma acestui rezultat se află acum pe locul 32 în ierarhia generală, la 1h 09:42 de lider.

În întrecerea Malle Moto cel mai rapid a fost lituanianul Arunas Gelazninkas, care a fost secondat de italianul Maurizio Gerini. Mani a terminat al treilea, la 1:11 de învingător. Un rezultat care i-a permis să rămână pe prima poziție a ierarhiei Dakar 2021 după două runde. Gelazninkas este al doilea, la 3:43 de pilotul român, iar pe 3 este Gerini, la 5:21.

Marţi este programată etapa a treia a Raliului Dakar, cu startul şi sosirea la Wadi Ad-Dawasi, în lungime totală de 630 km, dintre care 403 km cronometraţi,

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.