Harghita Trophy, etapa cu numarul 5 din calendarul CNOR 2019, competitie orgenizata sub egida FRAS, s-a incheiat, asa cum aminteam, cu proba de Trial. Suntem in masura acum sa va prezentam si rezultatele acestei sectiuni a intrecerii derulate la Harghita Bai, in organizarea Club Off Road Ciuc.

Formatul etapei a fost unul asemanator ultimelor desfasurate in acest an competitional. Prima zi de Trophy a avut un traseu cu un numar mare de kilometri pentru toate clasele. In cea de-a doua, concurentii au trebuit sa parcurga un traseu mai scurt, urmat imediat de proba Super Speciala Trial. Proba de Trial, in acest format, a numarat din nou putine masini la start. Si aceasta deoarece echipajele nu au avut timp sa remedieze problemele aparute in traseul Trophy.

Nou podium pentru echipajul Best Ride

Invingator la Trophy, echipajul Best Ride a urcat pe podium si la Trial. Vlad Huminuc si Radu Romanescu au ocupat locul secund, victoria revenindu-l lui Sebastian Avram si Pedro Pinto.

De altfel, n-a fost singura categorie la care am avut alti invingatori la Harghita Trophy. Andy Visoiu, Octavian Tudor, Alin Bob, s-au numarat si ei intre cei care au savurat o victorie in acest weekend. Exceptia de la regula am consemnat-o la Standard A, acolo unde Oana am avut acelasi echipaj invingator precum la Trophy, Oana Tarcea – Tudor Tamas.

Harghita Trophy – clasamente Trial

Extrem
Locul I – Andy Visoiu – Constantin Fantana
Locul II – Pestean Claudiu – Cioban Paul
Locul III- Sorin Miron – Dobrica Laurentiu

Open
Locul I – Tudor Octavian – Liviu Barbu
Locul II- Teodor Visoiu – Pop Marius
Locul III- Vlad Viorel – Razvan Visoiu

Standard C
Locul I – Bob Alin – Marius Mates
Locul II- Cristian Cravet – Capota Valentin
Locul III- Ratiu Vlad – Murar Vlad

Standard B
Locul I – Avram Sebastian – Pedro Pinto
Locul II – Huminuc Vlad – Radu Romanescu
Locul III- Stan Cornel – Mihai Mustea

Standard A
Locul I – Tarcea Oana – Tudor Tamas
Locul II – Dima Marius – Raul Petrea
Locul III – Pereteanu Karol – Simona Popescu

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.