Fernando Alonso alearga pentru Toyota in competitiile de anduranta. Se pare insa ca este un proiect care se apropie de final pentru fostul dublu campion mondial de Formula 1.

Intr-o declaratie recenta, Alonso a precizat ca va renunta la anduranta la finalul acestui sezon. Mai precis, dupa celebra cursa de 24 de ore de la LeMans. Intrecere programata in 15 si 16 iunie. „Am avut o perioada frumoasa in WEC, in familia Toyota. Cu atat mai mult cu cat am reusit sa castig, alatuuri de echipa, la LeMans. Acum insa aceasta aventura a ajuns la final”, a declarat Fernando.

Ce viitor pentru Fernando Alonso?

Ce urmeaza? Deocamdata nu este nimic cert. Sigur este ca va alerga, inainte de LeMans, la Indianapolis. Obiectivul este de a obtine tripla coroana. Pentru ca s-a impus deja la Monte Carlo, in Formula 1, si la LeMans.

In ceea ce priveste perioada urmatoare, sigur este doar ca va ramane alaturi de Toyota. Lucru pe care l-a confirmat. Si cum recent a testat o masina in configuratia pentru Raliul Dakar, exista voci care sustin ca aceasta ar putea sa fie o posibilitate. Daca va deveni realitate, ramane sa aflam.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.