Endurocross Extrem in judetul Arad. ACS Lion Racing Team Sebis organizeaza in aceasta sambata concursul Iron Crosscountry, cea de a II-a etapa din Campionatul National. Etapa va fi organizata in localitatea Secas pe 25 mai 2019.

Competitia are la start sportivi la clasele: A, Veterani, B, C si Fete; QUAD-A și C; ATV-A și C. Inscrierile sunt programate in dimineata zilei de sambata intre orele 7:30 si 12:00. Tot sambata dimineata, intre orele 10:00 si 12:00, se vor desfasura si antrenamentele libere. Deschiderea oficiala a competitiei va avea loc de la 12:15.

Endurocross Extrem 2019: Iron Crosscountry la Secas traseu
Iron Crosscountry, o intrecere titrata

Ca si la prima etapa a campionatului, disputata la Sebis, traseul le propune competitorilor un traseu selectiv, plin de provocari. In ton cu denumirea campionatului, Endurocross Extrem. O intrecere de anduranta in care participantii isi vor pune in valoare maiestria, experienta si conditia fizica.

In plus, se anunta o competitie spectacol datorita organizarii de exceptie. De altfel, traseul bine conceput a adus clubului Lion Racing Team, acum doi ani, titlul de „Organizatorul anului 2017”.

Endurocross Extrem 2019: Iron Crosscountry la Secas Iron-Crosscountry

PROGRAM DE DESFASURARE
Deschiderea oficiala: ora 12:15
Briefing cu sportivii: ora 12:20
START: ora 12.30 – Clasa Moto
START: ora 15.30 – Clasa ATV A+C + Quad A + C
Festivitatea de premiere – ora 18,30

Programul si Regulamentul Particular al CNIR Endurocross Et.II sunt disponibile aici: REG.-P.-CNIR-et.-II-ENDUROCROSS-SECAS-BRAZII-25-MAI-2019.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.