A doua etapa de Endurocross Extrem si cea de-a treia a Campionatului National de Endurocross s-a desfasurat la Plescuta. Organizator, clubul ACS Lion Racing Team. Au concurat clasele: Moto: A (PRO), Veterani, B (Expert), C (Hobby); QUAD-A și C; ATV-A și C.

Vremea a tinut de aceasta data cu organizatorii si sportivii. Astfel, decizia de amanare a concursului programat initial pe 8 iunie s-a dovedit una inspirata. Fiind vorba de a doua si ultima runda a anului la categoria Extrem, traseul a inclus si zone speciale, tehnice. In plus, festivitatea de premiere a fost completata de festivalul folcloric Comori de Suflet Romanesc.

Laureatii Endurocross Extrem Plescuta

Sergiu Grecu de la clubul Haita Deva s-a impus la clasa PRO. Sergiu alearga in special la disciplina Hard Enduro, lucru care s-a vazut pe portiunile extreme ale traseului de la Plescuta. Pe podium au mai urcat Andrei Botoaca si Florin Avram.

Cel mai bun Veteran a fost Gagyi Peter (Master Bike Cluj). Locul doi a fost adjudecat de Florin Caraba,iar ultimul loc pe podium i-a revenit lui Rogh Constantin. La Experti s-a impus George Leric (Hard Enduro Arad), urmat de Alin Dragoi si Kubalak Milan.

Catalin Hutopila (Hard Enduro Arad) a castigat clasa Hobby. A fost urmat de Florin Novanc si Alexandru Tudur. La clasa Quad PRO s-a impus Burjan Zoltan de la Haita Deva. Pe locul al doilea este clasat Sebastian Bodea, iar pe trei Lorincz Csaba.

Cel mai bun la Quad Hobby a fost Jacob Denis (Lion Racing Team), urmat de Alin Cosma si Bogdan Diaconescu. In fine, Clasa ATV PRO a fost castigata din nou de Lungu Radu Mihai de la ATH Racing Floresti. Pe podium au mai urcat Szejke Vilmos si Bercea Savu.

Etapa a IV-a va avea loc la Moreni pe 23 iunie 2019.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.