Cupa Cheile Gradistei-Total

CNVCD 2019 continua weekendul viitor cu Cupa Cheile Gradistei-Total. O intrecere aflata la prima sa editie, dar care se bucura deja de un mare interes. Deja 50 de concurenti si-au anuntat intentia de a lua startul. Si mai sunt cinci zile pana la inchiderea inscrierilor.

Organizatorii anticipeaza insa o participare mult mai numeroasa. Ei pun startul greoi in ceea ce priveste inscrierile pe seama vacantei pentru sarbatorile pentru Sfintele Pasti si pentru 1 Mai. Cu atat mai mult cu cat dupa cea din urma, in weekendul trecut, a fost programata si prima intrecere din CNRD, Raliul Argesului. Si, se stie, sunt piloti care iau startul in ambele campionate organizate sub egida FRAS.

Pregatiri in toi pentru a doua etapa a CNRD 2019

Pregatirile pentru amenajarea noului traseu de coasta sunt in toi. Organizatorii si-au intensificat eforturile in acest sens si estimeaza ca lucrurile se vor finaliza pana miercuri 15 mai. Ulterior, vineri 17 mai, traseul urmeaza sa fie predat organizatorului, clubul Auto Blic, si Federatiei Romane de Automobilism Sportiv.

Vesti bune si in ceea ce priveste conditiile meteo. Daca in ultima perioada vremea a fost mai degraba apropiata de cea din start de primavara, prognoza pentru weekendul 18 – 19 Mai este una buna pentru aceasta perioada. Se anunta conditii bune atat pentru concurenti, cat si pentru fani. Reamintim, acestia vor avea la dispozitie si doua microbuze FAN Bus pentru accesul pe traseul de concurs la Cupa Cheile Gradistei – TOTAL.

Inscrierile continua pana luni, 13 Mai, si vor continua chiar pana vineri 17 Mai, dar cu plata dubla a taxei de inscriere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.