Baja Troia Turkey, cea de-a cincea etapa a East European Tout Terrain Series, a adus echipajului Best Ride, Robert Ciobanu – Eniko Antal, punctele necesare pentru a-si trece in cont victoria la categoria TH3. Rezultatele sunt provizorii pana pe data de 15 decembrie, conform regulamentului competitiei.

Baja Troia Turkey: Triumf european pentru Best Ride Baja-Troia-Turkey-7-225x300Robert si Eniko au terminat intrecerea la categoria TH3 pe pozitia secunda. Si aceasta dupa ce in noaptea de sambata spre duminica, masina a fost refacuta. Traseul extrem de casant a condus la doua pene, doua jante distruse, dar si, mai serios, avarierea sasiului si a unui amortizor fata. Cu toate acestea, cu masina pusa pe roti, cei doi au continuat intrecerea si au terminat pe locul doi. Performanta trecuta si in contul lui Eniko in Women’s Cup.

Astfel, echipajul Best Ride a adunat si punctele necesare pentru a-si trece in cont titlul categoriei. La categoria TH s-au clasat pe pozitia a 6-a, rezultat gratie caruia, sub rezerva omologarii rezultatelor, ocupa locul secund in ierarhia pe 2019. Iar in cea a masinilor pe locul 9, rezultat cu care vor incheia anul pe locul 4 la general. In fine, in clasamentul absolut s-au situat pe pozitia a 13-a. Un rezultat meritoriu in conditiile deja amintite.

Bulgarul Velkov, victorie si salt pe podium

Victoria in ierarhia absoluta i-a revenit bulgarului Velkov (copilot Ilyian Georgiev), aflat la al doilea succes stagional. Prima victorie o obtinuse in Romania, la 4V Rally Raid. Rezultatul i-a permis sa urce pe locul 3 al ierarhiei generale la SSV.

Locul secund, in Turcia, le-a revenit italienilor Roberto Tonetti – Valentina Rondinelli, Valentina urcand pe cea mai inalta treapta a podiumului in Women’s Cup. In fine, pe locul 3 s-au situat Ali cetin si Sabahattin Demir. Cele trei echipaje au fost pe podium si la SSV, in timp ce la auto cel mai rapid echipaj a fost Ali Vurak Ak – Burhan Sahin.

Baja Troia Turkey: Triumf european pentru Best Ride Baja-Troia-Turkey-6Rezultate complete Baja Troia Turkey: 37-official-rally

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.