Schi. Sau sanius. Sau snowboarding. Sau iesiri cu snowmobilul. Exista o multime de solutii pentru a va implini vacanta de Sarbatori.

Sigur, vremea calda a facut ca stratul de zapada sa nu fie foarte mare, exceptand cateva zone. La Balea Lac exista cel mai mare strat mediu de zapada, de 50 cm, in timp ce in multe alte locuri, inclusiv pe Valea Prahovei, acesta este 0. Acest lucru nu inseamna insa ca nu vor exista conitii de schi. Este suficient sa scada temperatura si sa dea ninsoarea pentru ca, si cu ajutorul instalatiilor de zapada artificiala, lucrurile sa se schimbe.

Recomandari la drum

Inainte de a pleca la schi, va recomandam sa aflati in ce masuura nu bateti drumul degeaba. Exista o multime de pagini dedicate iubitorilor sporturilor de iarna care ofera informatii actualizate privind situatia partiilor. Atat daca sunt inchise / deschise, cat si despre stratul de zapada si conditiile oferite.

Despre tinuta dumneavoastra nu trebuie sa va vorbim. In replica, nu uitati, cand vine vorba despre masina, nu uitati ca trebuie sa aveti anvelope de iarna. Numai de o amenda care sa va strice dispozitia nu ati avea nevoie, nu-i asa?

Situatia partiilor la 23.12.2019

Se schiaza

Azuga: se schiaza pe Cazacu si Cazacu incepatori

Cavnic: Roata 1

Madaras: Nagy Mihaly, Kicsi Mihaly

Paltinis: Platos (A), Arena

Sinaia: Laptici 1, Laptici 2, Valea Dorului varianta

Straja: Platoul Soarelui, Platoul Constantinescu

Toplita: Bradul

Inchise

Arieseni, Baile Harghita, Baile Homorod, Baile Tusnad, Baita-Vartop, Balea Lac, Borsa, Borsec, Bran, Brebu-Nou, Busteni, Campulung Moldovenesc, Capusu Mare, Caribaba, Cheile Butii, Ciucea, Ciumani, Comandau, Covasna, Dragus, Durau, Feleacu, Fundata, Garda de Sus, Ghelnita, Gura Raului, Gura Humorului, Intorsura Buzaului, Izvoare, Izvorul Muresului, Jina, Joseni, Luna Ses, Lunca de Sus, Malini, Marisel, Miercurea Ciuc, Mioarele, Mogosa, Moieciu, Muntele Baisorii, Muntele Mic, Parang, Pasul Mestecanis, Pasul Valcan, Piatra Fanatanele, Piatra Neamt, Poiana Brasov, Praid, Predeal, Ranca, Rau de Mori, Sant, Semenic, Slanic Moldova, Sovata, Stana de Vale, Sucevita, Sugas Bai, Suior, Sureanu, Valea Rece, Vailug, Vatra Dornei, Voineasa.

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.