rulota SylvanSport Vast

Rulota revine la moda ca alternativa pentru vacantele in natura. Evident, propunerile constructorilor se inmultesc si sunt tot mai futuriste. O demonstreaza si modelul SylvanSport Vast. In speta, laureatul sectiunii Outdoor Adventure la prima editie a Salonului RVX din Salt Lake City.

Modelul impresioneaza prin modularitate si ingeniozitatea in organizarea unui spatiu restrans. Acesta poate fi maximizat in plus prin renuntarea la portbagaj. Daca nu transporti si depozitezi biciclete, golul poate fi umplut extinzand canapeaua si zona pentru luat masa.

Un alt exemplu este faptul ca rulota are bucatarie extensibila, care ofera posibilitatea de a gati in aer liber. In momentul in care o activezi, observi cabina de dus pe care o acoperea initial. Pana si baia este dotata cu o chiuveta pliabila.

In zona frontala exista un spatiu de 510 litri. Acesta poate fi inclusiv incuiat. Daca il depliezi, ai acces la un compartiment in care sunt gazduite doua baterii, doua butelii cu propan si roata de rezerva.

Rulota are un pret de 50.000 de dolari (circa 44.000 de euro) si este deja disponibila pentru precomanda.

Iata si imagini video:

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.