HYMER continua sa ne surprinda. Am povestit recent despre modelele de camper dezvoltate pe baza lui Sprinter. Acum ne prezinta VisionVenture. Tot un camper Mercedes. Care arata ca un „rover lunar”, dar care este, in fapt, gazda perfecta pentru iubitorii de aventura.

Imprumutand elemente din lumea yachturilor, dar si a caselor de lux de vacanta, Hymer a echipat acest model cu dotari spectaculoase. Cu care spera sa cucereasca noua generatie de iubitori de aventura si sa-i cucereasca si pe cei atenti la tendintele din lifestyle.

VisionVenture, un pas spre viitor

Hymer a prezentat recent DuoCar S. Un model care are la baza Mercedes-Benz Sprinter si este gandit ca un camper perfect pentru cuplurile care-si doresc inclusiv un spatiu de locuit permanent. VisionVenture duce lucrurile mai departe. Pentru ca desi are dimensiunile perfecte pentru un motorhome de familie, Hymer l-a transformat intr-un luxos spatiu pentru doi.

Hymer a rezistat tentatiei si nu s-a multumit cu un kit de conversie al modelului de fabrica. A construit o cabina proprie, care pastreaza imaginea si feelingul de van, dar are dimensiuni sporite si, evident, ofera un plus de spatiu. Mai mult, a remodelat si cabina. A ajustat montantii A, a scurtat acoperisul si a impins parbrizul mai spre exterior. Totul pentru a amplifica ideea de spatiu.

Un interior cu o interpretare speciala

Si in ceea ce priveste interiorul a avut o interpretare speciala. Spre exemplu, nu a folosit un pat dublu in modul clasic. Si a amenajat spatiul interior ca pe un apartament cu doua camere optimizat pentru cuplurile „fancy”. La singurul pat, pozitionat pe acoperisul „pop-up”, se ajunge pe scari. Acesta este protejat cu un acoperis gonflabil care, pe una dintre sectiuni, spre o zona ce poate servi drept…balcon.

Astfel, zona de jos serveste drept un spatios si luxos living. Dar nu numai. A pus accentul pe optimizarea spatiului si echipamente multi-functionale. Baia, de exemplu, este una tipica pentru un camper. Insa peretele este pe role, iar chiuveta este rotativa.

In plus, a folosit materiale precum fetrul, lemnul, bambusul si pielea, pentru a oferi atmosfera unei case Premium. Iar pentru ca atmosfera sa fie si mai placuta a fost folosita vopsea BASF Climacool. Care scade temperatura peretilor la exterior pana la 20 de grade, iar in interior pana la 4 grade.

Daca punem la socoteala si bucataria ultra-dotata, mobila si instalatia de sunet amintind de locatiile de vacanta exclusiviste, aveti imaginea unui camper in care fiecare zi devine o incantare. Fie ca este vorba despre vacanta, ori de viata de zi cu zi, daca iubiti viata in natura.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.