California Dreamin’? Nu e obligatoriu California, vacanta sa fie. Si, sincer, noul California T6,1 de la Volkswagen ar reprezenta o optiune interesanta in acest sens.

Lansarea oficiala este la Caravan Salon din Düsseldorf, la finalul lunii. Iar comercializarea catre finalul anului. In ton cu ideea ca omul gospodar isi face iarna car. Caci cei care vor achizitiona varianta dezvoltata pe baza noului Transporter o vor avea disponobila pentru vacantele din 2020.

Stilul anului 2019

Lansata in 2016, actuala generatie a inregistrat, potrivit Volkswagen, vanzari de peste 175.000 de exemplare. Si pentru ca Transporter a primit o noua generatie, California se schimba si ea.

California Dreamin'. Volkswagen te invita in vacanta California-1

Detaliile oferite de constructor vizeaza varianta de varf, California Ocean. Care vine cu grila frontala revizuita, un nou ste de blocuri optice LED si proiectoare de ceata modernizate. Ca si, pentru un plus de stil, cu accesorii cromate in zona grilei, spoilerului frontal si pragurilor laterale.

Multiple schimbari la interior

La interior, modificarile lui California sunt mai ample. Germanii propun butoane noi pentru accesoriile din bucatarie. Fie ca vorbim despre chiuveta, aragaz sau frigider. Pentru masini in nivel de echipare Coast si Ocean mai este disponibil un set de aparate de bucatarie, iar scaunele sunt acum acoperite cu o tesatura mai practica si intr-o culoare mai profunda Palladium Grey.

In plus, exista manere si rame de aluminiu pentru dulapuri. Sau usi glisante in locul jaluzelelor la dulapul din spate. Si noi accesorii in culoarea Bright Oak sau Graphite Grey. Noile paturi ofera si mai mult confort, iar zona poate fi transformata si in camera de zi. Pe versiunea de echipare Ocean, plafonul actionat electric este oferit standard. De asemenea, Volkswagen propune un sistem de iluminare interioara special (inclusiv cu o functie care imita rasaritul de soare) si perdele noi.

Actualizare tehnologica

Schimbarile au vizat si latura tehnologica.  Volkswagen California T6.1 va putea fi echipat cu instrumentarul digital de bord Virtual Cockpit si cu un ecran central tactil cu o diagonala de 6.5 inch. Pe lista de optionale sunt trecute si sisteme cu ecrane de 8 sau 9.2 inch. Cea mai importanta modificare a fost realizata in dreptul centrului de comanda amplasat pe plafon. Acesta integreaza acum un ecran color sensibil la atingere, iar cu ajutorul sistemul de operare integrat vor putea fi controlate toate functiile autorulotei.

Lista de dotari cuprinde o servodirectie electromecanica, precum si o multime de asistenti care au de-a face cu directia. Deja in configuratia de baza se ofera Cross Wind Assist, care compenseaza influenta vantului lateral puternic.

Optional se ofera un sistem de mentinere in banda, unul de parcare automata, sistem de recunoastere a indicatoarelor rutiere printr-o camera frontala. Ca si sistem de protectie impotriva coliziunilor laterale, Rear Traffic Alert si Trailer Assist. Ultimul este un asistent care il ajuta pe sofer sa se deplaseze in siguranta in marsarier cu o remorca conectata.

Modelul va fi disponibil de la momentul lansarii cu propulsie turbo diesel TDI de 2.0 litri in mai multe versiuni de putere. Gama respecta normele Euro 6d Temp Evap. Standard are tractiune pe puntea fata, dar optional se ofera si sistem 4MOTION.

 

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.