Cu tractiune integrala optionala, acest autorulota este gata sa duca familia oriunde.
Acum, europenii pot spune ca detin o locuinta Volkswagen, deoarece marca face un pas mai mare pe piata camperelor cu lansarea Grand California de aproape 20 de 6 metri. Bazat pe Crafter, aceasta autorulota este un pas in inainte fata de standardul California, bazat pe Transporter, avand spatiu pentru o baie mai mare, la bord, inclusiv un dus cu o rezerva de apa de 110 litri.

Comparativ cu Crafterul standard, Grand California dispune un acoperis mai mare, care include luminatoare in zona de locuit din spate: peste patul dublu si in baie. VW a modelat-o pentru a atenua efectul negativ al design-ului asupra consumului de combustibil. Cumparatorii pot, de asemenea, sa aleaga multiple optionale la exterior, cum ar fi un aparat de aer conditionat montat pe acoperis, pergola extensibila, panou solar, si rack de biciclete.

VW Grand California este un camper pentru intreaga familie vw-grand-california-2018-1
Inauntru, Grand California arata ca un loc foarte confortabil pentru a face o calatorie. Compania foloseste in mod specific finisajele albe pentru a mentine cabina luminata si sa para mai spatioasa. Ferestrele de pe spatele si partea laterala se deschid, in aditia jaluzelelor si ecranelor pentru a tine tantarii afara. Usile dispun si de plase de tantari care se pot retracta.

Interiorul este dotat standard cu un pat dublu, dar exista o zona de dormit optionala pentru copii (ilustrata mai jos). Cand e timpul sa mananci, aragazul are doua ochiuri pentru gatit si exista un frigider de 70 de litri. Zona de luat masa are loc pentru patru persoane. Daca doriti sa faceti dusuri in salbaticie, cabina de dus are o conexiune externa, inclusiv controale de temperatura. Pentru divertisment, un sistem Bluetooth optional functioneaza separat de infotainmentul vehiculului, astfel incat oamenii din spate isi pot asculta propria muzica.

VW Grand California este un camper pentru intreaga familie vw-grand-california-2018-5VW nu ofera detalii despre sistemul de propulsie, in afara de faptul ca Grand California este disponibil cu tractiune integrala optionala. Este posibil sa impartaseasca motorul Crafter de 2.0 litri cu patru cilindri turbodiesel care este disponibil in mai multe configuratii intre 108 cai putere (80 kilowati) si 161 CP (120 kW). Pentru o conducere mai usoara, autorulota este disponibila cu o suita de sisteme de asistenta, inclusiv franarea de urgenta urbana, asistenta pentru benzi de circulatie, monitorizarea unghiului, alerta pentru traficul din spate, asistenta la parcare si cruise control adaptiv.

Livrarile Grand California vor fi de la inceputul anului 2019, iar VW va anunta in curand detalii despre preturi.

VW Grand California este un camper pentru intreaga familie vw-grand-california-2018-3VW Grand California este un camper pentru intreaga familie vw-grand-california-2018-4VW Grand California este un camper pentru intreaga familie vw-grand-california-2018-2VW Grand California este un camper pentru intreaga familie vw-grand-california-2018-1VW Grand California este un camper pentru intreaga familie vw-grand-california-2018-6VW Grand California este un camper pentru intreaga familie vw-grand-california-2018-7VW Grand California este un camper pentru intreaga familie vw-grand-california-2018-8VW Grand California este un camper pentru intreaga familie vw-grand-california-2018-9VW Grand California este un camper pentru intreaga familie vw-grand-california-2018-10VW Grand California este un camper pentru intreaga familie vw-grand-california-2018-11Sursa: Volkswagen

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.