Polaris Sportsman vine cu noutati. Reamintim, Polaris a prezentat modelele pentru anul 2020. V-am vorbit deja noutatile legate de RZR si gama Ranger. Este timpul sa incheiem periplul cu Sportsman.

Pionier in categoria ATV-urilor Premium de mai mult de 30 de ani, Polaris Sportsman a dezvaluit primul model cu o latime de 55 de inch din industrie. Mai mult, unul echipat cu o suspensie cu o cursa de 14 inch, record.

Sportsman XP 1000 S

Polaris Sportsman XP 1000 S redefineste standardele sport-utility. Modelul 2020 ofera primul sasiu din industrie cu o latime de 55 de inch. Unul care ofera calitati unice si o stabilitate de top la viteze mari. In plus, suspensiile cu cea mai buna cursa din clasa sa (11,5 inch fata si 14 inch spate), ca si amortizoarele Walker Evans 2.0 cu ajustarea compresiei ofera un plus indiferent de suprafete. Garda la sol este de 14,5 inch.

Sportsman XP 1000 S are o capacitate de tractare de 1.750-lb. In plus este dotat din fabrica si cu carlig de remorcare de doi inch. Capacitatea portbagajului (combinata, fata si spate) este de 500 lb. Calitati care recomanda modelul pentru o gama larga de lucrari.

Polaris Sportsman in varianta 2020 Polaris-Sportsman
Scrambler XP 1000 S

Scrambler XP 1000 S se lauda cu aceeasi latime de 55 de inch. Cursa suspensiei spate este tot de 14 inch, diferenta fata de Sportsman fiind pe puntea fata, unde are un inch mai mult. Modelul beneficiaza de control al cuplului cu doua moduri (standard si performance). Si-n acest caz avem de-a face cu amortizoare Walker Evans 2.0 cu ajustarea compresiei, care ofera incredere in teren accidentat. Zone in care de un mare ajutor sunt si pneurile de 27 inch, cu rezistenta sporita, montate pe jantele de aliaj de 12 inch.

Pachete Factory

Polaris Sportsman beneficiaza si de Factory Choice Packages. Este vorba despre optiuni incluse in pachetele Trail si Utility, care includ accesorii pentru cei care folosesc modelul in scop recreational, respectiv pentru munca. Lumini LED, troliu Polaris Pro GD 3.500 lb controlat de pe ghidon, conectivitate Bluetooth, pneuri Duro® Power Grip de 27 inch, ori portbagajul din metal sunt numai cateva exemple.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.