Sarata Monteoru gazduieste in acest final de saptamana un nou eveniment restrictionat de off road, care precede debutul Campionatului National de profil. Este vorba de deja cunoscuta intrecere „Martisoare de noroi”. Care si-a pastrat numele, chiar daca, din pricina pandemiei, a fost necesara amanarea sa catre vara.

Este a doua competitie deschisa iubitorilor de off road. Prima dintre acestea, ORCA Trophy, s-a derulat in judetul Arad. Si a probat ca participantii la acest tip de competitii se pot adapta conditiilor speciale din aceasta perioada.

Masuri care presupun absenta publicului, dar si detalii organizatorice menite sa asigure distantarea sociala. Plus masuri speciale de siguranta induse de pandemia COVID-19 pentru toti participantii. Fie ca vorbim despre concurenti, despre personalul tehnic, oficiali sau organizatori. In plus, cum Sarata Monteoru este o statiune turistica, s-au cautat solutii pentru a proteja si persoanele aflate in zona cu acest scop.

Surprize pentru concurenti

Sarata Monteoru este pregatita pentru intrecere. Anton Bisceanu si Alexandu Ursache, cei care sunt directori de concurs, spun ca traseul va oferi, ca de fiecare data, surprize placute concurentilor. Astfel ca va pune la incercare atat calitatile masinilor, cat si abilitatile de navigatie. „Cei care vor rezultate, trebuie sa gaseasca raportul perfect intre aceste atribute”, ne-au precizat ei.

Ploile cazute in ultima vreme pastreaza ideea de noroi din titulatura competitiei. Insa traseul a fost gandit astfel incat sa evite zonele afectate serios. Si sa nu presupuna folosirea excesiva a troliilor. In timp ce concurentii de la Hobby vor avea parte de o experienta menita a-i familiariza cu frumusetile zonei. Care, spun organizatorii, „merita o promovare si din partea noastra”.

Program Martisoare de noroi 2020 Sarata Monteoru si documente

Vineri, 26.06.2020

Locatia: hotel Casino Sarata Monteoru
17:00 – 22:00 inscrierea, verificarea tehnica, cazare
19:00 – 23:00 cina

Sambata, 27.06.2020 – ziua 1 concurs

08:00 – 09:00 mic dejun
09:00 briefing/ sedinta tehnica in zona secretariatului
10:00 start ziua 1
18:00 finish preconizat ziua 1

Duminica, 28.06.2020 – ziua 2 concurs (Speciala)

08:30 – 09:30 mic dejun
10:00 start
14:00 finish (estimare)
14:30 Festivitatea de Premiere

Formular de inscriere: Formular inscriere CUPA MARTISOARE DE NOROI 2020

Declaratie pe propria raspundere: Declaratie pe propria raspundere Cupa MARTISOARE DE NOROI

Consimtamant Cupa Martisoare de Noroi: Consimtamant CUPA MARTISOARE DE NOROI

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.