Spectacol in noroi si adrenalina la cel mai inalt nivel. Chiar daca, din pricina pandemiei, intrecerea ce poarta numele Martisoare de Noroi nu s-a mai desfasurat in sezonul martisoarelor, atributele sale nu s-au schimbat.

Peste 60 de echipaje, la cinci clase de concurs, s-au intrecut pe traseele de langa Sarata Monteoru. Evident, respectandu-se normele devenite deja consacrate in acesta perioada. Publicul nu a putut lua parte la eveniment din pricina conditiilor induse de pandemia COVID-19. In plus, nu a existat o proba de Trial, aceasta fiind inlocuita de o superspeciala.

Spectacol in noroi la Sarata Monteoru! spectacol-in-noroi-2

Si au fost luate masuri speciale de siguranta. Astfel incat sa se evite orice probleme. Indiferent daca era vorba despre oficiali, concurenti sau organizatori. Spectacol in noroi si o noua runda de off road incheiata cu succes.

Costin Fantana, victorie la Open

Intrecerea de la Clasa Open a avut la start 11 echipaje, din care 7 s-au regasit intre cele care au incheiat competitia. Victoria a revenit cuplului Costin Fantana – Stefan Santa. Pe doi, Teodor Visoiu si Marius Pop, care au reusit cel mai bun timp al specialei. In timp ce ultima treapta a podiumului a fost acontata de Octavian Tudor si Alexandru Piedemonte.

Spectacol in noroi la Sarata Monteoru! Martisoare-de-noroi-2020_1

Ionut Naca si Marius Vintila s-au impus la Standard A, acolo unde am consemnat pe lista de start 15 echipaje. Florin Saris – Madalin Anghelescu si Andrei Burlacu – Mihai Catalin Uzun sunt echipajele care au completat podiumul. Cei din urma au fost cei mai rapizi pe speciala.

Spectacol in noroi la Sarata Monteoru! Martisoare-de-noroi-2020_3

 

La Standard B pe lista de start au figurat 17 echipaje. Gabriel si Adrian Cernea si-au trecut in cont prima pozitie, chiar daca au avut doar al cincilea timp in speciala. Una adjudecata de Vlad Ratiu si Vlad Murar, care au terminat intrecerea pe locul 4. Pe podium i-am regasit si pe Mihai Chivu – Mihai Neagu, respectiv Bogdan si Catalin Badoi.

Spectacol in noroi la Sarata Monteoru! Martisoare-de-noroi-2020_4

La SSV, in aceasta runda spectacol pe noroi au fost prezenti 6 concurenti. Andrei Ungureanu a fost cel mai rapid. Nu trebuie insa uitat si faptul ca a existat si categoria Open, dedicata celor care doresc sa se familiarizeze cu acest tip de competitii. Si pe care, speram, ii vom vedea in numar cat mai mare, la startul claselor ”profi”.

Spectacol in noroi la Sarata Monteoru! Martisoare-de-noroi-2020_2

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.