Wrangler Mopar este o asociere care nu mai are nevoie de prezentare. Iar la Chicago, cu prilejul Salonului Auto care debuteaza pe 7 februarie, vom avea parte de un nou proiect.

Reamintim, Mopar este brandul care se ocupa cu componente si accesorii pentru Fiat Chrysler Automobiles (FCA). Iar una dintre cele mai importante si productive divizii este Jeep Performance Parts (JPP). Care, iata, ne propune un nou model in editie limitata, bazat pe Wrangler.

Se continua astfel o traditie pentru cei de la Mopar. Care, anual, vin cu o noutate importanta. De-a lungul timpului am avut parte de vehicule bazate pe Chrysler, Dodge sau Ram Truck. Insa, in SUA, niciodata nu au scos o editie pentru un model din gama Jeep. Cum au facut-o, spre exemplu, pentru celelalte piete globale, cu Jeep Wrangler 1941 Edition.

Deocamdata, imagini teaser si cateva informatii

Wrangler Mopar, editie speciala la Chicago Wrangler-Mopar-3Pentru moment avem parte de o imagine teaser si alte cateva cu detalii. Plus cateva informatii. Astfel, stim spre exemplu ca punctul de plecare o sa fie o varianta Rubicon Unlimited. Apoi cei de la Mopar vorbesc despre jante cu un design nou si anvelope gandite pentru off-road. Plus un plafon vopsit in negru. Ca si portiere noi, tubulare, „deschise”, care sporesc interactiunea cu mediul inconjurator. Si care le inlocuiesc pe cele clasice.

Wrangler Mopar, editie speciala la Chicago Wrangler-Mopar-2Sunt cateva dintre cele peste 200 de „repere” din colectia de accesorii Jeep Performance Parts gandite special pentru iubitorii de off-road. Acolo unde regasim inclusiv protectii suplimentare, axe si suspensii pentru aventuri in teren accidentat.  Pe lista accesoriilor, fanii vor gasi protectii suplimentare sau suspensii și axe dezvoltate special pentru iesirile in teren accidentat.

Acum nu ne mai ramane decat sa asteptam lansarea oficiala a lui Wrangler Mopar. Pentru a avea la indemana toate elementele din sursa oficiala. In plus, evident, mai exista un aspect care trebuie clarificat. Daca aceasta serie limitata urmeaza sa intre in productie de serie. Apoi, cand se va intampla acest lucru, si care o sa fie pretul. Un bob zabava si vom afla.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.