Toate modelele Volvo din seria 90, şi anume S90, V90, V90 Cross Country şi XC90, vor fi comparatibile cu aplicaţia de conferinţe video Skype for Business dezvoltată de Microsoft. Aceasta va permite şoferilor să vizualizeze programul următoarelor întâlniri şi să se conecteze la conferinţe prin intermediul ecranului poziţionat central.

Volvo introduce Skype pe modelele din seria 90 volvo-300x191„Cu toţii am încercat să facem un apel video în maşină, dar fie scapi telefonul în timp ce încerci să te conectezi, fie uiţi lungul cod PIN pe care trebuie să-l introduci. Nu este cel mai bun mod de a începe un apel în maşină. În plus, atenţia ta nu este acolo unde ar trebui să fie, la drum. Toate aceste lucruri dispar cu Skype for Business”, afirmă oficialii Volvo într-un comunicat de presă.

Volvo nu a menţionat când va fi disponibil Skype pe modelele seriei 90, însă suedezii au dezvăluit că în viitor vor să integreze şi Cortana, asistentul digital dezvoltat de Microsoft care permite recunoaşterea vocii şi anticiparea nevoilor prin analizarea datelor folosite în trecut.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.