Toyota Land Cruiser se pregătește pentru o nouă generație, așa cum am mai spus-o. Iar până la momentul apariției noului model nu vor mai trece decât câteva luni.

Există informații că primele comenzi ar putea să fie făcute încă din martie. Însă mașina ar urma să fie prezentată doar pe 1 august, atunci când se împlinesc șapte decenii de la apariția primei generații.

Potrivit informațiilor care au circulat deja pe internet, noul Toyota Land Cruiser va fi construit pe baza unei noi platforme TNGA. Este vorba despre o arhitectură pe care constructorul își bazează noua generație de modele. Nu se va renunța însă la clasica structură de tip scară, caracterizată de performanțe foarte bune în off-road. Se spune însă că aceasta este revizuită, pentru a oferi un nivel superior.

Rușii au ”spionat” interiorul

Fără îndoială, mai multe detalii despre noul Toyota Land Cruiser o să aflăm în lunile care vin. Pentru că ne așteptăm ca lansarea să fie precedată măcar de teasere oficiale, dacă nu de imagini și date tehnice. Până atunci, au început să apară pe internet și detalii privind interiorul. Grație unor imagini exclusive publicate de blog.autospot.ru.

Aceștia au remarcat volanul nou, cu trei spițe, frâna de mână electronică, și panoul de bord hibrid. Ca și un scaner pentru amprente integrat în butonul de pornire. Cu ajutorul căruia sunt activate automat setările personale ale utilizatorului. Și, probabil, ulterior, va integra și o funcție anti-furt, în cazul în care consumatorii o vor cere.

Plus noul monitor de 12 inch al sistemului multimedia și un alt sistem de control al climatizării. A fost păstrată însă și la această generație Toyota Land Cruiser configurația impunătoare a levierului schimbătorului de viteze. Și tot pe tunelul central sunt plasate și comenzile pentru modurile de rulare.

Nu lipsesc controller pentru demultiplicator, comenzi separate pentru Downhill Assist Control (DAC). Și nici sistemul de menţinere stabilă a vitezei la deplasarea printre pietre Crawl Control.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.