SUV Tesla Model Y

Un SUV nou electric isi face debutul pe 14 martie. Este vorba despre o versiune pre-productie oferita de cei de la Tesla. Da, pentru anuntatul Model Y, cel care se va comercializa incepand cu 2020.

Avem si o noua fotografie teaser. Care ne dezvaluie tusele farurilor si semnatura lor luminoasa. Care, cu siguranta ati observat deja, au influente clare de la Model 3.

Tesla Model Y, SUV influentat de Model 3

De altfel, Elon Musk a spus deja ca Model Y se va baza 75% pe componentele sedanului. Tot la el face referire si cand anunta alte aspecte. Si anume o autonomie putin mai mica, dar un pret cu 10% mai mare.

Exista si informatii neoficiale. Se vorbeste despre autonomie minima de 400 km. Sau despre faptul ca nu vor exista decat versiuni cu tractiune integrala. In plus, va folosi sistemul Autopilot, cu camere video si radar, si va avea nivelul 4 de autonomie.

Model Y isi propune sa aiba o anvergura mondiala. Motiv pentru care se va produce in SUA si in facilitatile de productie din China. Ultimele urmeaza sa devina operationale la finele acestui an.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.