SUV Mercedes-Maybach in competitie cu Bentley Bentayga si Rolls-Royce Cullinan. Se va intampla, dupa cum va anuntam recent, citandu-i pe britanicii de la Autocar, in lunile care vin. Pana la finele anului, sustin jurnalistii publicatiei amintite. La inceputul lui 2020, alte surse. Pietele target sunt China, America de Nord si Rusia, deloc suprinzator pentru acest tip de modele.

Pana la lansarea oficiala, iata ca avem si primele imagini cu masina necamuflata. Finisata intr-o nuanta deschisa de gri, aceasta scoate la iveala doar cateva schimbari la nivel de exterior comparativ cu noul GLS. Cea mai evidente dintre acestea este, in zona frontala, grila restilizata. Iar in cea spate, noile terminatii ale evacuarii duble. Versiunea finala va avea si blocuri optice fata si spate cu un design special si semnatura luminoasa proprie. Plus elemente cromate si jante care sa ofere un plus de noblete.

SUV Mercedes-Maybach surprins necamuflat SUV-Mercedes-Maybach-1
Pret de la 150.000 lire sterline

Nu avem imagini cu interiorul noului SUV, ci doar informatiile legate de faptul ca se vor prelua detalii de la Mercedes-Maybach S-Class. Si ca rafinamentul urmeaza sa fie superior versiunii de top a lui GLS, iar modelul va oferi un nou instrumentar digital si sistem de infotainment la care se lucreaza pentru viitoarele generatii ale modelelor Mercedes-Benz. Pe masura pretului. Acesta este estimat la minimum 150.000 de lire sterline, ca si rivalii Bentley Bentayga, Range Rover SVAutobiography Dynamic si Rolls-Royce Cullinan.

La fel, tot pe baza surselor, sunt confirmate cifrele furnizate de Autocar privind ampatamentul. Care ar urma sa fie peste cel al lui GLS – 3.135 mm. Ceea ce inseamna dimensiuni intre Bentayga si Range Rover SVAutobiography. Dupa cum se vorbeste despre arhitectura cu patru locuri, pentru a duce interiorul la un nivel maxim in ceea ce priveste habitbilitatea.

Ca motorizare urmeaza sa fie oferita la lansare o unitate 4.0 V8. Aceasta este cuplata la o cutie automata cu noua trepte si la un sistem de tractiune integrala. Suspensia pneumatica Air Body Control va fi standard.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.