SEAT Tarraco

SEAT Tarraco, cel mai mare SUV al marcii, este disponibil la distribuitorii din Romania. Cu un pret de pornire de 26.754 euro, modelul arata noua directie de design a marcii.

Noul Tarraco marcheaza intrarea SEAT pe segmentul SUV-urilor mari. Modelul, disponibil si intr-o versiune cu sapte locuri, completeaza oferta marcii in acest segment, dupa Ateca si Arona.

Tarraco incorporeaza cele mai noi tehnologii gandite de specialistii grupului Volkswagen. Iar la testele de siguranta EuroNCAP a obtinut cel mai bun punctaj la capitolul protectia pasagerilor si a pietonilor si note foarte bune pentru sistemele de asistenta din dotare.

SEAT Tarraco, pas important intr-un segment foarte dinamic

„Al treilea SUV de la SEAT demonstreaza ca producatorul iberic face pasi importanti pe un segment de piata foarte dinamic. Acesta propune modele care reflecta evolutia tehnologica a pietei, dar care reusesc sa pastreze si o nota de design specifica marcii”, a declarat Brent Valmar, director general Porsche Romania.

„Etapa de prevanzari pentru noul Tarraco ne-a demonstrat ca produsul convinge. El raspunde foarte bine unor nevoi specifice ale clientilor. Clientii din Romania vor regasi in aceasta masina nivelul de calitate visat, siguranta sporita, dar si un pret atractiv”, a declarat Horatiu Moldovan, director marca SEAT.

SEAT Tarraco se vinde si in Romania SEAT-Tarraco-1024x653Sinteza creativa

Noul SEAT Tarraco este conceput pentru soferii care au nevoie de un automobil cu 5 sau 7 locuri, apreciaza un design care imbina eleganta increzatoare si alura sportiva. Acest echilibru este vizibil in ambele linii de echipare: Style si Xcellence.

Cel mai mare SUV din potofoliul SEAT incorporeaza tehnologii de ultima ora dezvoltate de Grupul Volkswagen. El este realizat pe arhitectura platformei MQB-A, cu ampatament lung. Tarraco are o lungime de 4.735 mm si o inaltime de 1.658 mm, oferind un interior spatios si un exterior impunator. Cu toate acestea, imaginea de ansamblu este marcata de sinteza dintre agilitate si robustete.

SEAT Tarraco se vinde si in Romania SEAT-Tarraco-3Numele Tarraco este inspirat de vechiul nume al orasul mediteranean Tarragona, centru istoric si cultural. Un loc in care memoria plina de sensuri a timpurilor vechi se imbina perfect cu spiritul tanar, eficient si aventuros. Cel mai nou model dezvoltat de SEAT in Martorell (Barcelona) este produs in Wolfsburg (Germania).

Doua motorizari pe benzina si tot atatea diesel

Tarraco va fi disponibil in Romania in doua variante de motoare pe benzina. Prima ofera un motor cu patru cilindri 1,5 TSI de 150 CP, transmisie manuala cu sase trepte si tractiune fata. Cea de-a doua, un motor de 2,0 litri, de 190 CP, cu transmisie automata DSG cu sapte trepte si tractiune integrala 4Drive.

De asemenea, sunt disponibile doua motoare diesel 2.0 TDI, cu puteri de 150 CP si 190 CP. Versiunea de 150 CP poate fi combinata cu tractiune fata sau integrala, cu transmisie manuala cu sase trepte sau automata DSG cu sapte trepte si tractiune integrala 4Drive. Versiunea mai puternica este oferita exclusiv cu tractiune 4Drive si cu transmisie automata DSG cu sapte trepte. Ulterior, SEAT Tarraco va fi disponibil si cu alte optiuni pentru trenul de rulare.

Toate motoarele dispun de injectie directa, supraalimentare cu turbina si tehnologie start-stop si ofera puteri intre 150 CP si 190 CP.

Sisteme de asistenta consacrate

Standard, Tarraco beneficiaza de sistemele Lane Assist si Front Assist. Blind Spot Detection, Traffic Sign Recognition, Traffic Jam Assist, Adaptive Cruise Control, Light Assist si Emergency Assist sunt optionale. SEAT Tarraco ridica standardul in materie de siguranta, beneficiind de dotari precum Emergency Call, Pre-crash Assist si Rollover Detection.

Tehnologia de iluminare este un aspect important pentru modelul Tarraco. SUV-ul foloseste, ca dotare standard, exclusiv tehnologie LED atat la exterior, cat si in si interior si pentru ambele linii de echipare, Xcellence si Style, ceea ce a conferit designerilor mai multa libertate creativa, iar clientilor o lumina de mai buna calitate.

SEAT Tarraco va fi disponibil in Romania in opt variante de culori exterioare: Dark Camouflage, Alb Oryx, Argintiu Reflex, Albastru Atlantic, Gri Indium, Bej Titanium, Negru Deep si Gri Urano.

La interior modelul Tarraco dispune de afisaj Digital Cockpit de 10,25″, care transmite soferului toate informatiile importante, precum si ecran HMI de mari dimensiuni, prin intermediul caruia ocupantii pot accesa numeroasele optiuni de conectivitate oferite de SEAT. De asemenea, in privinta sistemelor de infotainment, Tarraco va fi primul SEAT care va permite controlul prin intermediul gesturilor, cand este echipat cu sistemul Navigation Plus cu ecran de 8″.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.