Rezvani Hercules 6×6 este prezentat de către producător drept ”God of All Trucks”. Probabil că din acest motiv a și fost ales numele mitic. Oricum, pentru moment, nu avem de-a face decât cu un teaser. Cu care producătorul specializat în vehicule militare și proiecte SUV & Truck care-ți taie respirația ”încălzește” audiența pe Instagram.

Ah, da, mai avem și o informație suplimentară. Oferită tot de cei de la Rezvani. Și anume că atunci când o să fie prezentat, acest pickup ne va lămuri că avem de-a face cu cel mai puternic model 6×6 de pe glob. Când? Peste câteva săptămâni.

Proiect cu întârziere

Rezvani Hercules 6×6 nu este o idee nouă. Producătorul a vorbit deja despre acest proiect încă din luna iunie. Pentru că acest pick-up trebuia să fie lansat în vară. La acel moment, aveam o ”mare” de umbre și puține detalii vizibile. Accentul cădea pe cele doua axe spate și jantele vopsite în negru.

Nici acum nu avem de-a face cu o imagine completă. Jantele sunt noi, cu finisaj în nuanțe de cupru. Și la modul în care arată, probabil că sunt apropiate de cele care vor echipa modelul de serie. Apoi mai putem deduce ceva din această imagine. Modul în care a fost tratată zona spate. Unde se mizează pe linii drepte, așa cum au făcut-o și cei de la General Motors în cazul lui Hummer. Și care sugerează capabilități off-road deosebite. Ca și aspectul general al caroseriei. Care, fie și din aceste detalii preliminare, inspiră ideea de forță.

Restul de detalii despre Rezvani Hercules 6×6 urmează să fie făcute publice, așadar, peste câteva săptămâni. Cu întârzierea de rigoare impusă de condițiile speciale induse de pandemie. Atunci vom afla și detalii despre putere. Și, ținând cont de tradiție, care spune că Rezvani ia ca reper Hennessey, ne așteptăm la peste 1.000 de CP.

Fără îndoială, nimeni nu se așteaptă ca Rezvani Hercules 6×6 să fie ieftin. Suntem siguri însă că va face valuri. Astfel că cei interesați de acest model pot să se înscrie pe lista preliminară de comenzi. Contra unui depozit rambursabil de 266 dolari.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.