Prior Design, un tuner german cu o vastă experiență, a inclus între ultimele sale proiecte și unul care vizează Dacia Duster! Nemții sunt specializați în proiectarea și dezvoltarea de kituri aerodinamice, jante din aliaj ușor și sisteme de evacuare sport.

Alegerea nu este întâmplătoare. De vreme ce Dacia Duster este unul dintre cele mai bine vândute SUV-uri din Europa. Din motive pe care le-am mai amintit. Este fiabil, tot mai bine construit și utilizează componente deja validate ale Grupului Renault. Fără să mai vorbim despre raportul calitate-preț și capacitatea bună în off-road.

Așa se face că Dacia intră acum pe o listă selectă de branduri. Prior Design având deja proiecte care au vizat de la McLaren, Lamborghini, Bentley sau Ferrari, trecând pe la Mercedes, BMW, Audi, pentru a ajunge la Toyota, Ford sau Hyundai.

Widebody Kit 2020 Dacia Duster SUV 

Kitul Widebody este derivat din proiectul Prior Design pentru Captur, SUV care aparține tot Grupului Renault. El ”lasă” mașina mai jos și o dotează cu aripi proeminente. Observăm, de asemenea, o grilă nou-nouță, bară supradimensionată și prize de aer.

Nu lipsesc nici jante noi, multi-spiță, de 22 de inch, de la Rotiform, care lasă să se vadă etrierele roșii. Iar în zona spate, alte stopuri, un eleron și un difuzor de aer, menite să contribuie și la capitolul aerodinamică.

Kit-ul, la același preț cu mașina

Lansarea în producție nu a fost încă stabilită. Totul depinde de răspunsul comunității Dacia. Evident, vorbim despre proprietari. Pentru că, spun cei de la Prior Design, un astfel de model ar urma să coste circa 20.000 de euro. În contextul în care, în Germania, un Duster pleacă de la aproximativ 11.500 de euro.

Este limpede însă că proiectul arată wow. Și, probabil, va avea căutare. Astfel că să nu ne mire dacă în 2021 vom găsi Dacia Duster Widebody Concept pe străzi.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.