Renault Alaskan

Pick-up-ul Renault Alaskan, disponibil pe piata europeana, a primit un upgrade. Acesta urmeaza sa fie disponibil pentru modelele comercializate in ultimul trimestru.

Designul exterior a ramas acelasi, insa modelul cu cabina dubla beneficiaza de plusuri de ordin tehnic. Extrem de important pentru clienti este faptul ca acum capacitatea de incarcare este mai mare. Ea a ajuns la 1,1 tone, ceea ce inseamna un plus intre 127-146 kg, functie de versiune.

Potrivit constructorului, imbunatatiri au fost aduse si suspensiei spate si sistemului de franare. Acestea au facilitat cresterea amintita a capacitatii de incarcare.

Renault Alaskan, motor revizuit

Motorul Blue dCi 2,3 propune aceleasi versiuni de 160 CP si 190 CP. Renault anunta insa ca va avea catalizator cu reducere catalitica selectiva (SCR). Acesta permite diminuarea emisiilor de oxid de azot. Propulsoarele sunt disponibile cu cutie manuala cu 6 trepte. Varianta cu 190 CP poate fi insa asociata si cu transmisie automata cu 7 rapoarte.

Altfel, jantele de 16 inch au fost eliminate din oferta, fiind inlocuite de unele de 17 inch. In plus, cele de 18 inch au design nou. Renault mai anunta un nou sistem multimedia, compatibil cu Android Auto si Apple CarPlay, dar si un spor la capitolul siguranta. Sistemul de franare automata de urgenta (AEB) este acum standard pe toate versiunile, iar Hill Descent Control si Hill Start Assist au variante imbunatatite.

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.