Pick-up 6×6. Este noua „fita” in domeniu. Versiunile 4×4 par ca au devenit desuete cand vine vorba despre extrem. Si nu este de mirare dupa propuneriile 6×6 venite de la Mercedes-Benz si Hennessey.

In hora au intrat acum si cei de la Bureko. Cehii nu-s cunoscuti, dar arata ca stiu sa rupa inima targului. Si au decis sa modifice ultima generatie a lui Chevrolet Silverado. Caruia i-au montat nu doar doua roti in plus, ci i-au dat si o nota agresiva. In ceea ce priveste caroseria, dar si prin suspensiile modificate sau rotile uriase.

Pick-up 6x6 cu 1.200 CP? De ce nu? pick-up-6x6-Bureko-1-1024x768Pick-up 6×6 cu pana la 1.200 CP

Versiunea de baza vine cu motorizarea 6.2 V8 cate propune 420 CP. Insa cehii anunta ca pun la dispozitia clientilor si versiuni mai performante, cu puteri intre 600 si 1.000 CP. Pentru ca varianta cea mai performanta sa fie un monstru de 7 litri tunat ca sa ajunga la 1.200 CP.

Totodata, la dispozitia celor interesati exista doua versiuni: Double Cab si Crew Cab. Lucru mai putin obisnuit in segmentul acesta de nisa. Pretul nu este inca facut public, insa este de asteptat sa fie anuntat pana la finele acestei luni.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.