Outlander se pregătește pentru o nouă generație. Iar Mitsubishi Motors Corporation ne-a oferit prima imagine teaser a acesteia. Vehiculul va debuta pentru prima dată în SUA, Canada și Puerto Rico în februarie 2021. Ulterior urmează să fie comercializat și pe alte piețe internaționale.

Imaginile oficiale vin după ce în spațiul public apăruseră deja fotografii cu un exemplar de test fără camuflaj. Unul care prelua liniile generale ale lui Mitsubishi Engelberg Tourer Concept. Se observau însă la diferențe de detalii legate, între altele, de jante, oglinzi retrovizoare, grilă, barele de protecţie.

Outlander, primul teaser pentru viitoarea generație Outlander-2

Filosofia „I-Fu-Do-Do”

Noul Outlander este dezvoltat pe baza filosofiei exprimate de termenului japonez „I-Fu-Do-Do”. Care, în traducere, înseamnă autentic și maiestuos. Iar modelul este un exponent al forței și puterii, dar și al calității.

Modelul va fi cel care va prezenta noua generaţie a limbajului stilistic Dynamic Shield. Una care propune o transformarea completă, de la dimensiuni la stil exterior. Și care, evident, ne arată direcția de design în care se îndreaptă cei de la Mitsubishi.

A patra generaţie Outlander urmează să fie mai mare, din punctul de vedere al dimensiunilor. Dar și cea mai stilată, silențioasă și bogat echipată mașină Mitsubishi de pe piața americană.

Outlander, un SUV iconic pentru Mitsubishi

„Outlander este un SUV iconic pentru companie. Așa că atunci când am dezvoltat modelul de generație următoare, ne-am inspirat din istoria noastră bogată în acest segment.  Și aceasta pentru a realiza un stil îndrăzneț și încrezător, cu o poziție solidă, care atrage clienții noștri”, a declarat Seiji Watanabe, Director General al Diviziei de Design (Head of Design), MMC. „Noul Outlander este primul model care întruchipează noua generație de design Mitsubishi și fruntașul strategiei noastre de design.”

Lansarea nouui Outlander va fi transmisă livestream în februarie 2021. Mai multe informații cu privire la lansare vor fi puse la dispoziție după Anul Nou.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.