Toyota Land Cruiser 2018 se remarca printr-un design nou, mai modern si robust, dar nu uita de unde a plecat.

Inainte de toate, noul Land Cruiser ramane un model excelent pentru off-road, chiar daca nu poate fi considerat un model de referinta in aceasta categorie.

Land Cruiser a ajuns la cea de-a 6-a generatie si intreg setul frontal, farurile, grila si jantele din aliaj, au fost redesenate, pentru a spori imaginea de masina puternica si robusta.

Interiorul a fost reproiectat, iar confortul pasagerilor este acum sporit, in timp ce tabloul de bord integrează un ecran mare de 8 inch care permite utilizarea sistemului multimedia Toyota Touch® 2 & GO.

Noul Land Cruiser este propulsat de un turbodiesel 2.8 D-4D de 177 CP, care este asociat cu o cutie de viteze manuala cu sase trepte sau cu o transmisie automata cu sase rapoarte.

Noul Toyota Land Cruiser: Un 4x4 veritabil 2018-toyota-land-cruiser-1Noul Toyota Land Cruiser: Un 4x4 veritabil 2018-toyota-land-cruiser-7Capacitatea de 4×4 a noului Land Cruiser a fost crescuta prin posibilitatea de a alege intre doua variante ale diferentialului spate: deschis sau limitat (LSD) tip Torsen.

In plus,  sistemul de monitorizare multi-teren (MTM) dispune acum de o camera video plasata sub vehicul si de monitorizare video panoramică precum si de selectorul multi-teren (MTS) cu functie crawl control.

Pretul de pornire pentru varianta in trei usi este de 40.600 de euro, in timp ce varianta in cici usor porneste de la 44.600 de euro.

Noul Toyota Land Cruiser: Un 4x4 veritabil 2018-toyota-land-cruiser-7Noul Toyota Land Cruiser: Un 4x4 veritabil 2018-toyota-land-cruiser-10

Sursa foto: cars

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.