Noua generatie BMW X5 va oferi un pachet off-road si va veni cu un sistem de directie pe rotile din spate.

Constructorul german a dezvaluit mai multe detalii despre versiunea 2019 a consacratului SUV si despre programul sau intens de testare off si on-road.

Noul BMW X5, mai pregatit ca oricand pentru off-road bmw-x5-off-road3

Viitorul X5 a fost testat in caldura extrema din deserturile Statelor Unite ale Americii, dar si la temperaturile mult sub 0 grade din Laponia. De asemenea, BMW X5 a fost supus mai multor teste pe circuitul solicitant de la Nurburgring si pe mai multe trasee acoprite cu pietris in Africa de Sud.

Potrivit BMW, viitorul SUV va fi oferit cu un pachet off-road, care „ofera o combinatie impresionanta de confort pe sosea si posibilitatea schimbarii setarii autovehiculului prin simpla apasare a unui buton, pentru a se potrivi conditiilor de drum greu”.

Noul BMW X5, mai pregatit ca oricand pentru off-road bmw-x5-off-road-1

„Fie ca este vorba de zapada, drum cu pietre sau pietris, noul BMW X5 are configuratia perfecta a sistemului de propulsie si suspensie pentru fiecare suprafata”, sustite producatorul bavarez.

In plus, SUV-ul va fi oferit, in premiera, cu directia integrala BMW Integral, care regleaza la perfectie directia in functie de drumul pe care se afla masina. Sistemul include si o directie pe rotile din spate, care va oferi SUV-ului mai multa stabilitate pe drum si mai multa manevrabilitatea in locurile de parcare, precum si o suspensite adaptiva.

Noul BMW X5, mai pregatit ca oricand pentru off-road bmw-x5-off-road-2

Noul BMW X5 va fi prezentat oficial spre sfarsitul acestui an.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.