Mercedes-Benz Clasa G 350d

Mercedes-Benz Clasa G se pregateste sa primeasca o versiune cu mai multi cai putere. Este vorba despre versiunea diesel G400d.

Prima versiune diesel urmeaza sa ajunga cat de curand la dealeri. Esre G350d, cu motor 2.9 cu sase cilindri in linie. O unitate care ofera 282 CP si un cuplu de 600 Nm. Gratie acestuia masina va accelera de la 0 la 100 km/h in 7,4 secunde si va avea o viteza maxima de 199 km/h. Se pare insa ca nu este suficient pentru cei de la Mercedes-Benz, care vor sa ofere si o varianta mai puternica.

Clasa G 400d e deja in baza de date a asiguratorilor

Motorul versiunii 400d este acelasi cu cel de pe G350d. In speta, propulsorul turbodiesel OM 656 in sase cilindri. Evident, modificat, pentru a oferi 325 CP. Pentru moment nu sunt informatii legate de cuplu. Cunoastem insa faptul ca pe GLE 400d 4Matic ofera 700 Nm.

Mercedes-Benz nu a anuntat inca oficial aceasta versiune. Ea este insa deja in baza de date a firmelor de asigurari din Germania. Ceea ce inseamna ca nu o sa treaca mult timp inainte de a deveni realitate.

Pana atunci, nu ratati primul episod din povestea noastra despre noul Mercedes-Benz Clasa G. Cel de-al doilea il veti putea citi incepand de maine.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.