Mercedes-Benz EQB

Mercedes-Benz a venit cu vesti noi despre gama electricelor la Shanghai. Dieter Zetsche, CEO al companiei, a anuntat ca gama EV va include si un crossover entry-level, EQB.

EQB se va baza pe modelul GLB, care se va lansa in aceasta vara. Autonomia este estimata la 500 de kilometri in sistemul WLTP. In ceea ce priveste bateriile, se spune ca toate modelele EQ vor beneficia de aceeasi gama.

10 modele electrice pana in 2022

Daimler a anuntat ca are in lucru 10 modele electrice in lucru. Acestea ar urma sa fie lansate pe piata pana in 2022. Dintre acestea, trei urmeaza sa apara in perioada imediat urmatoare. Este vorba despre crossoverul Mercedes-Benz EQC, despre minivanul EQV prevazut pentru Frankfurt, si acest EQB. Tinand cont de acest fapt, este de asteptat ca ulterior sa apara si versiuni EQA, EQE si EQS. Astfel s-ar pastra structura deja cunoscuta a gamei Mercedes-Benz.

In ceea ce priveste EQC, Mercedes-Benz a anuntat ca primele livrari ar trebui sa fie facute in iunie pentru clienti VIP. Pe de alta parte insa, potrivit unor surse din interiorul companiei, sunt inregistrate probleme de productie. Ba chiar se estimeaza ca exista o intarziere de trei luni. Conditii in care nu se va ajunge la livrari de volume semnificative mai devreme de noiembrie.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.