Jeep Wrangler LEGO Technic vine, fără îndoială, la momentul potrivit. Căci poate să fie cadoul perfect pentru fanii mărcii și ai modelului. O soluție pentru lungile seri de iarnă și o invitație să visăm la un viitor cât mai apropiat fără pandemie. Care să ne permită să ne bucurăm iar de ieșirile în natură. Cu adevăratul Jeep Wrangler.

Propunerea celor de Jeep și LEGO Technic are ca punct de plecare Jeep Wrangler Rubicon. Și a fost proiectat pentru a emula aspectul iconic, designul și capacitățile legendare off-road ale vehiculului real. Iar acest prim model LEGO al unui SUV Jeep – Jeep Wrangler LEGO Technic – pare să fie gata să facă față oricărei aventuri epice.

Jeep Wrangler LEGO Technic, lumea e locul tău de joacă Jeep-Wrangler-LEGO-Technic-2

O experiență palpitantă

Jeep Wrangler LEGO Technic va oferi o experiență de construcție palpitantă pentru fanii LEGO de toate vârstele. Deoarece el recreează, în formatul cunoscut de fanii LEGO Technic, sistemele 4×4 de înaltă performanță, anvelopele robuste, scaunele din spate rabatate și grila clasică.

Odată ce ai pus la locul potrivit cele 665 de piese, ansamblul îți dezvăluie capacități speciale pentru un astfel de model. Cacăi beneficiază de un sistem de direcție acționat de buton și suspensie cu articulații performante. Astfel că va putea depăși obstacolele pe care i le vei pune în cale. Iar schema cromatică aleasă, galben-negru, îl face la fel de captivant în acțiune, dar și în vitrină.

Modelul este proiectat atât pentru fanii Jeep, cât și pentru cei LEGO, cu vârsta de 9 ani și mai mare. Și va fi disponibil în rețeaua globală LEGO la prețul de 49.99 Jeep Wrangler LEGO Technic, lumea e locul tău de joacă Jeep-Wrangler-LEGO-Technic-5de euro.

 

Jeep Wrangler LEGO Technic, un model icon în miniatură

„Jeep Wrangler este un icon în lumea off-road”, a declarat Lars Thygesen, Designer, LEGO Technic. „Rubicon are o mulțime de detalii iconice iubite de fani 4×4 din întreaga lume. A fost important pentru mine să ofer cât mai multe dintre caracteristicile autentice ale vehiculului real în replica LEGO Technic. Sper ca fanii LEGO și iubitorii de vehicule să se bucure de acestea. Fie că vorbim despre suspensie, troliu, ori de designul dezvoltat alături de talentata echipă Jeep.”

„Avem o istorie de 80 de ani cunoscută în întreaga lume. Iar proprietarii, fanii și persoanele interesate de off road și aventură au crescut literalmente împreună noi”, a declarat Christian Meunier, Președintele Global al Jeep Brand. „Parteneriatul nostru cu Grupul LEGO oferă entuziaștilor noștri o altă oportunitate de a împărtăși pasiunea pe care o au pentru Jeep Wrangler. O legendă auto globală care simbolizează distracția, libertatea și aventura fără obstacole.”

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.