Jeep Wrangler 4xe este disponibil pentru prezervare pe anumite piețe europene la patru luni după premiera mondială, organizată în septembrie anul trecut, în Detroit. Modelul urmează să fie vândut din cursul acestui an.

Clienții din Italia, Spania, Germania, Franța, Elveția, Țările de Jos, Belgia și Austria, pot fi printre primii care descoperă noul Jeep Wrangler 4xe „First Edition”. Și o pot face cu doar câteva clicuri pe site-ul dedicat. Pentru a-și exprima interesul de a fi contactați atunci când vehiculul va fi disponibil la dealeri.

Electrificarea Jeep, un succes

Această nouă inițiativă confirmă noua direcție a celor de la Jeep. O aventură care a luatt startul la începutul anului trecut. Moment în care au fost disponibile pentru pre-rezervare Renegade și Compass 4xe. Această manieră de lansare a fost un succes, generând interes în întreaga Europă.

Sosirea Jeep Wrangler 4xe marchează, de asemenea, un moment semnificativ în evoluția brandului. Și un alt pas în strategia de electrificare a întregii sale game, anunțată în 2020. Această proces va include introducerea a cel puțin unei versiuni electrice sau electrificate a fiecărui model în următorii ani.

După Renegade și Compass 4xe, iată că asistăm la aplicarea tehnologiei electrice hibride plug-in la Jeep Wrangler. Care va transforma acest model de referință pentru Jeep într-un vehicul care este potrivit pentru utilizarea de zi cu zi în oraș. În egală măsură, acest model va fi, de asemenea, mai capabil pe teren accidentat. Și aceasta datorită disponibilității instantanee a cuplului și a performanței îmbunătățite care rezultă din combinarea a două forme de propulsie – benzină turbo și electrică.

Descoperiți Jeep Wrangler 4xe „First Edition” doar pe site-ul dedicat

Această versiune exclusivă, de lansare, a noului Wrangler 4xe, poate fi comandată numai de către clienții care își declară interesul prin intermediul site-ului local dedicat. Acesta urmează să fie disponibil până la mijlocul lunii martie.

Configurația all-inclusive „First Edition” va fi dotată cu caracteristici tehnologice și de asistență pentru condus. Ca și cu easyWallbox pentru o încărcare mai eficientă la domiciliu și un cablu Mode 3 pentru încărcare publică.

Un pachet de lansare specific este, de asemenea, standard pe Wrangler 4xe „First Edition”. Și dispune de un Cargo Organiser practic pentru spațiul de depozitare, ca și noul pachet de garanție 4xe. Acesta oferă 3 ani de garanție extinsă a vehiculului (oferind un total de 5 ani).

Nu lipsesc nici avantajele oferite de Jeep Wave. Este vorba despre noul program de loialitate și asistență pentru clienți oferit pe noul Jeep Wrangler 4xe First Edition și toate modelele din gama Jeep 2021. Acest program oferă servicii și beneficii exclusive:

  • două revizii gratuite
  • asistență rutieră 24/7
  • un nou serviciu dedicat clienților accesat printr-un call center multilingv Jeep pentru asistență prioritară
  • acces special la evenimente de brand și parteneriate.
Cel mai avansat tehnologic și capabil Jeep Wrangler

Jeep Wrangler 4xe este cel mai avansat tehnologic și capabil Wrangler produs vreodată. El oferă o putere maximă combinată de 380 de cai putere. Aceasta este posibilă datorită asocierii a două motoare electrice, un acumulator de înaltă tensiune și un motor 2.0 turbo pe benzină. Modelul este dotat cu transmisia automată cu opt trepte TorqueFlite.

Acesta este cel mai avansat grup motopropulsor montat vreodată pe Wrangler. El optimizează eficiența consumului și a emisiilor de CO2, oferind opțiunea de a conduce în format complet electric, cu o autonomie de până la 50 km. Grupul motopropulsor electric este, de asemenea, perfect integrat în sistemul 4×4, ducând performanța off-road a lui Jeep Wrangler 4xe la nivelul următor.

Pachet standard special și unul de stil dedicat

Jeep Wrangler 4xe „First Edition” va fi disponibil cu o gamă de trei exterioare: Negru, Granit Crystal și Bright White. Este vorba despre culorile cele mai iubite de către clienții europeni.

Noul model va veni, de asemenea, cu noi moduri de conducere: Hibrid, Full Electric, E-save. Precum și funcții specifice pentru conducerea electrificată și gestionarea încărcării. Caracteristicile standard și dotările specifice de styling includ accente Granite Chrystal, roți de 18 inch, faruri full-LED, hard cover pentru anvelopa de rezervă.

Plus sistem UconnectTM NAV de 8,4 inch cu ecran tactil, integrare a smartphone-urilor și conectivitate la bord (precum gestionarea reîncărcării de la smartphone). Ca și un TFT de 7 inch pentru informații privind nivelurile de încărcare a bateriei și autonomie (electrică și hibridă).

Caracteristicile standard de siguranță includ Adaptive Cruise Control, Forward Collision Warning Plus, Blind Spot Monitoring with Rear Cross-Path Detection, camera din spate și noua cameră frontală, senzori de parcare față și spate, Keyless Enter ‘N Go™ și oglinzi retrovizoare electrice.

„First Edition” este cea mai cuprinzătoare versiune din gama Jeep Wrangler 4xe și urmează să ajungă în showroom-urile Europene Jeep înainte de această vară.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.