Jeep si Mopar dezvaluie 7 concepte auto pentru intalnirea anuala Annual  Moab Easter Jeep Safari 180321_Jeep_Sandsorm_Concept-300x209

  • Jeep 4SPEED: o varianta usoara precedenta celor doua concepte anterioare
  • Jeep Sandstorm: un concept Baja construit special pentru curse de viteza in desert
  • Jeep B-Ute: proiectat pentru a fi gata de off-road cu o utilitate practica
  • Jeep Wagoneer Roadtrip: Mostenitor al designului de lux, bogat in istorie si capabil de a ataca orice teren
  • Nacho Jeep: un ‘catalog’ al pieselor Jeep Performance Parts disponibile pentru noul Wrangler
  • Jeep Jeepster: un mix al prezentului si posibil cu design inspirat din mostenirea brandului
  • Jeep J-Wagon: aparitie de senzatie pe strada cu capabilitati extreme in off-road
  • Prezentare cu o varietate de piese Jeep Performance Parts disponibile pentru entuziasti

Jeep si Mopar si-au unit fortele inca odata pentru a creea 7 noi concepte custom pentru intalnirea anuala Easter Jeep Safari din Moad, Utah, intre 24 Martie si 1 aprilie. Pentru al 52-lea an, mii de entuziasti se vor indrepta catre Moad pentru evenimentul anual Jeep, pentru a participa la o saptamana de off-road tehnic pe unul dintre cele mai pitoresti drumuri pe care tara le are de oferit.

” Impingand limitele este o practica de care brandul Jeep nu este strain si aceste 7 concepte captivante si capabile, sunt cel mai recent exemplu al acestui lucru,” a spus Mike Manley, reprezentant al Jeep Brand, FCA. ” In fiecare an suntem nerabdatori sa prezentam noi concepte, vehicule si idei pentru clientii nostrii entuziasti. Evenimentul Moab Easter Jeep Safari prezinta o oportunitate perfecta si unica pentru a colecta informatii de cei mai loiali clienti ai nostri”.

Un amestec curpinzator de productie si prototipuri Jeep Performance Parts sunt prezentate pe conceptele de anul acesta. Mopar dezvolta toate piesele Jeep Performance cu specificatii riguroase si capabilitati 4×4 legendare in minte. Acest lucru permite posesorilor Jeep sa-si imbunatateasca in continuare vehiculele stock cu incredere. Mopar are deja peste 200 de piese disponibile pentru noul Jeep Wrangler 2018.

” Cand vine vorba de personalizare nici un vehicul nu poate egala Jeep-ul Wrangler,” sspune Pietro Gorlier, conducatorul departamentului Part and Service ( Mopar ), FCA. „De aceea am lucrat indeaproape cu Jeep pentru a dezvolta o linie exclusiva de peste 200 de piese si accesorii pentru a imbunatatii si mai mult capabilitatiile off-road ale Jeep-lui Wrangler si pentru a se potrivii stilului de viata al fiecarui client. Aproape orice Wrangler vandut este echipat cu cel putin un accesoriu Mopar si veti vedea ca aceasta combinatie intre vehicul si accesorii va venii la viata in fiecare an la Easter Jeep Safari.”

Gama de concepte pentru 2018 include:

Jeep 4SPEED

Jeep si Mopar dezvaluie 7 concepte auto pentru intalnirea anuala Annual  Moab Easter Jeep Safari 180321_Jeep_4speed_ConceptUsor, rapid si agil, conceptul Jeep 4SPEED esti ultimul dintr-o linie de concepte usoare Jeep Safari. Construit pentru viteza, acest ultim concept usor este urmasul popularului concept din 2011 „Pork Chop” si „Stitch” in 2013, ofera capabilitati off-road si performanta Wrangler-ului prin reducerea extensiva de greutate si prezinta noul motor de 2.0 litri cu 4 cilindrii in linie.

La exterior, conceptul 4SPEED ofera solutii personalizate de reducere a greutatii, incluzand o capota cu fibra de carbon, aripi cu garda la sol mare si o carcasa spate din carbon cu panouri de aluminiu. Conceptul 4SPEED se caracterizeaza printr-un profil elegant in partile laterale datorat parbrizului rabatabil, deschizaturi ale usilor alungite si o cusca neagra personalizata. Spatele conceptului utilizeaza o caroserie personalizata si usoara si datorita reducerilor de greutate combinate, garda la sol este cu 50mm mai ridicata decat la Wrangler-ul stock.

Pe langa faptul ca este usor, lungimea totala a fost scurtata cu 22 inch, in timp ce ampatamentul a ramas la lungimea stock, ceea ce a dus la cresterea unghiului de atac si degajare.

Pentru o capabilitate mult mai mare, Jeep 4SPEED ofera punte fata si spate Dana 44, iar pe puntea spate cu un grup 4.10 si jante 18 inch usoare monobloc echipate cu caucicuri de 35 inch BF Goodrich Mud Terrain.

Interiorul dispune de un bord personalizat si scaune fata refacute, in timp ce scaunele spate au fost inlaturate si cortina a fost folosita pe post de bikini top. Podeaua a fost vopsita iar covorasele au fost inlocuite de panouri din aluminiu perforat.

Conceptul Jeep 4SPEED este alimentat de un motor cu 4 cilindrii in linie de 2.0 litri, cuplat la o cutie manuala cu 8 trepte.

Jeep Sandstorm

Jeep si Mopar dezvaluie 7 concepte auto pentru intalnirea anuala Annual  Moab Easter Jeep Safari 180321_Jeep_Sandsorm_Concept
Inspirat de racerii desertului Baja, conceptul Sandstorm este proiectat sa domine dunele in timp ce este inca capabil sa faca fata sarcinilor de zi cu zi. Pentru a realiza acest lucru, Sandstorm dispune de hardware pentru off-road ce va face fata cu usurinta, inclusiv un sistem de suspensie heavy-duty si un tren de rulare cu putere in excess
la o apasare distanta.

Pentru a se potrivii cu aspectul Baja, exteriorul dispune de un stil personalizat ce include o capota de fibra de carbon, aripi ventilate cu garda la sol marita si o cusca spate cu suport pentru roata de rezerva. Manerele exterioare si usa portbagajului au fost inlaturate, in timp ce usile spate au fost taiate pentru un aspect mai curat.

Alte aspecte personalizate inspirate din Baja include bari fata si spate tubulare, praguri modificate, un compresor de aer integrat on-board, alimentare in stilul celor de competitie si lumini frontale KC Carbon.

Puntea fata a fost mutata in fata 100mm si utilizeaza o suspensie heavy-duty long arm cu 4 articulatii si track bar. Puntea spate a fost mutata inapoi 50mm si utilizeaza un sistem triunghiular cu o suspensie cu 4 legaturi. Ampatamentul mai lung permite cresterea stabilitatii la viteze mari. Arcuri personalizate si amortizoare bypass permit rotilor fata sa aiba o cursa de 14 inchi in timp ce rotile spate vor avea o cursa de 18 inchi.

Pentru chiar si mai multa capabilitate, Jeep Standstorm include punti fata si spate Dynatrac 60 cu rapoarte de 5.68, jante de 17 inchi cu beadlock si caucicuri de 39.5 inch BF Goodrich Krawler.

Tema Baja continua si la nivelul interiorului, care dispune de o cusca personalizata ce integreaza sasiul, scaune de piele frontale si scaune scoica unice in spate. Instrumentele de bord inspirate din competitii si un GPS de 7 inch care se va ocupa de navigatie in timp ce butoanele independente vor controla electronicele de la bord, compresorul de aer
si blocantele puntilor. Conceptul Sandstorm elimina plasticul si carpeta in favoarea bedliner-ului.

Jeep Sandstorm este propulsat de un motor v8 de 6.4 litri din catalogul de perfomanta al Mopar si este cuplat la o cutie manuala in 6 rapoarte.

Jeep B-Ute

Jeep si Mopar dezvaluie 7 concepte auto pentru intalnirea anuala Annual  Moab Easter Jeep Safari 180321_Jeep_B-ute_ConceptConceptul Jeep B-Ute este echipat cu o varietate de componente Jeep Performance pentru cea mai buna aventura off-road.

Exteriorul prezinta trasaturi unice in fata si spate si partea superioara a grilei, o capota cu racire si aripi mai late.

Jeep Performance Parts prezentate pe conceptul B-Ute includ un lift kit de 38 mm, un roof rack si praguri. Capabilitatile lui Jeep B-Ute sunt imbunatatite prin utilizarea unor roti de 17 inchi cu ET -30, cu anvelope BF Goodrich T/A Baja Champion.

In interior dispune de scaune personalizate cu insertii Mineral, finisaj Carbonite pe schimbator, difuzoare si gurile de ventilatie, insertii Pianno Black, un sistem MOLLE pe scaunele fata si spate si covorase Mopar.

Conceptul Jeep B-Ute este propulsat de un motor Tigershark de 2.4 litri, cuplat la o cutie automata in 9 rapoarte.

Jeep Wagoneer Roadtrip

Jeep si Mopar dezvaluie 7 concepte auto pentru intalnirea anuala Annual  Moab Easter Jeep Safari 180321_Jeep_Wagoneer_Roadtrip_ConceptConceptul Jeep Wagoneer Roadtrip trezeste amintiri nostalgice din vacanta familiei la Yellowstone National Park. Acest Wagoneer pastreaza mostenirea si farmecul in timp ce continua sa utilizeze caroseria originala de otel, sasiul si trenul de rulare au fost actualizate.

Ampatamentul a fost extins cu inca 125mm si sasiul a fost actualizat sa accepte lungimea aditionala si aripile personalizate. Alte schimbari subtile la exterior includ pasajele rotilor redesenate, bari si praguri integrate. O grila lamelara improspateaza aspectul, in timp ce sticla verde inlocuieste piesele originale.

Capabilitatea off-road a fost imbunatatita datorita unui cadru ranforsat, puntilor fata si spate Dana 44 cu air lockere, suspensie cu 4 legaturi si arcuri elicoidale si jante de 17 inch cu cauciucuri de 33 inch BF Goodrich Mud-Terrain.

La interior, Wagoneer are scaune originale si banchete originale, fete de usi, panouri fata si spate, toate finisate in piele colorata Oxblood. Un plafon mai subtire ofera masinii o senzatie de deschidere iar pentru podea s-a folosit bedliner. Detaliile interioare suplimentare includ un ventilator personalizat ce corespunde perioadei
corecte si o trusa de scule creata din capacul de valve ce provine de pe motorul 230 Tornado OHC-6 de pe Wagoneer.

Cunoscut ca fiind originalul 4×4 luxos, acest Jeep Wagoneer din 1965 are o mostenire bogata si este construit pentru a catara cararile din Moab si pentru a circula pe autostrazile patriei. Construit din 1963 pana in 1991, Wagoneer a fost primul vehicul off-road cuplat la o cutie automata, revolutionand lumea SUV-urilor moderne. Clasicul Jeep Wagoneer este un simbol iubit si continua sa bucure o varietate de entuziasti din lumea intreaga.

Jeep Wagoneer este propulsat de un motor V8 de 5.7 litri cuplat la o cutie automata cu 4 rapoarte.

Nacho Jeep

Jeep si Mopar dezvaluie 7 concepte auto pentru intalnirea anuala Annual  Moab Easter Jeep Safari 180321_Jeep_Naco_Jeep_ConceptConceptul Nacho Jeep serveste drept catalog pe roti incarcat cu selectii din meniul Jeep Performance Parts, oferind un model pe care off-roaderi il pot urma pentru a-si crea propriul lor vehicul personalizat.

Inainte ca orice piesa sau accesoriu este adaugat, acest Jeep Wrangler Rubicon 2018 iese in evidenta multumita vopselei galbene Nacho. Jeep Performance Parts prezentate pe conceptul Nacho include capota ce este accentuata cu graficele standard negre, cu emblema JPP, ce este proiectat sa acomodeze o admisie de aer rece care va alimenta motorul turbo de 2.0 litri cu 4 cilindrii in linie. Grila Mopar finisata in negru satin adauga un contrast la exteriorul Nacho si barile solide din otel ofera protectie off-road, functionalitate si dispun de un kit Warn Winch.

Vizibilitatea superioara asupra traseului, inspirata de conceptul Jeep Luminator prezentat la Moab in 2017, este livrata de un stalp A si lumini LED de la divizia Automotive Lighting ale Magneti Marelli, ce se monteaza pe suporti JPP. Luminile LED se sigileaza pe parbriz pentru o luminare extra in fata si pentru spate dispune de 4 lumini LED pentru toate semnalizarile, inclusiv o lumina flood pentru iluminare.

Un lift kit de 50mm ridica conceptul Nacho pentru o garda marita in off-road si include noile amortizoare de 2,5 inchi din aluminiu. Jantele de 17 inchi cu bedlock, echipate cu caucicuri de 37 inch si un finisaj negru satin sunt detaliul de suflet al conceptului. Inelele bedblock-urilor sunt finisate intr-un luciu proeminent si sunt securizate cu piulite placate cu cadmium. Jeep Performance Parts inlcude praguri care sunt mai groase si late pentru a oferi protectie la exterior si sunt acoperite intr-un strat aderent, similar bedliner-urilor folosite pe Dodge Ram, usi din tuburi de 50mm si manere stantate cu logoul grilei Jeep.

Suportul ranforsat al rotii de rezerva de pe usa portbagajului, ofera o baza solida pentru un suport de roata de rezerva suficient de puternic pentru a cara o roata de 37 inchi. Un capac al alimentarii rezervorului negru completeaza exteriorul.

Performanta in off-road este atinsa fara a sacrifica nimic la interior.
Scaunele din piele negre, sunt brodate cu logoul grilei Jeep.

Jeep Jeepster

Jeep si Mopar dezvaluie 7 concepte auto pentru intalnirea anuala Annual  Moab Easter Jeep Safari 180321_Jeep_Jeepster_Concept
Modificarile Jeep Performance Parts disponibile se combina pentru a aduce la viata conceptul Jeepster. Bazat pe un Wrangler Rubicon, acest concept evoca paleta de culori si stilul lui Jeepster din 1966.

Graficele originale in doua tonuri sunt proiectate pe omologul sau modern, cu o caroserie rosie Firecracker Red, cu un top alb Bright White, taiat cu 50mm si cu un parbriz inclinat inapoi cu 2,5 grade pentru a creea un aspect compact. Parbrizul personalizat mentine capacitatea de a il rabata. Culoarea Bright White accentueaza deasemenea perimetrul aripilor Rubicon si o portiune superioara a usilor injumatatite. Emblemele Jeep sunt inlocuite cu cele solide Jeepster tricolore.

Modelul Jeepster balanseaza posibilitatile conceptului cu o gama de piese Jeep Performance Parts, inclusiv o capota JPP si grafice, fara snorkeul sau admisia de aer rece optionale. Luminile LED de 5 inch sau 7 inch ilumineaza traseul pentru Jeepster, straluncind pana la 8000 lumeni. Luminile LED sunt montate pe stalpul A cu ajutorul suportilor
speciali. Bara fata Rubicon din otel dispune de proiectoare de ceata LED.

Un lift kit de 50mm si amortizoare de 2,5 inchi din aluminiu lucreaza cu rotile marite echipate cu BF Goodrich KO2, pentru a duce Jeepster-ul peste obstacolele intalnite. Jantele de 17 inch capabile de bedlock sunt accentuate de inele ale bedlock-urilor in culorile caroseriei Firecracker Red. Printre elementele din catalogul JPP regasim un capac pentru alimentarea cu combustibil negru, manere so covorase.

In interiorul lui Jeepster, o cusca tubulara inlocuieste bara sport si un cauciuc de 38 inch este securizat in suportul din cabina. Interiorul prezinta o functionalitate premium pentru off-road, incluzand piele neagra Katzkin cu logoul grilei Rubicon Red Jeep si cusaturi rosii pe marginile scaunului. Bordul prezinta insertii rosii Firecracker Red pentru a se potrivii cu exteriorul.

Relocarea rotii de rezerva in cabina ofera o oportunitate pentru o alta personalizare: pachete de stocare montate pe usa portbagajului pentru a transporta unelte sau alimente. Aceste pachete au un design special pentru a acomoda o camera pentru marsalier. Praguri laterale, o combinatie unica de prag si rock slider, completeaza Jeepsterul.

Jeep J-Wagon

Jeep si Mopar dezvaluie 7 concepte auto pentru intalnirea anuala Annual  Moab Easter Jeep Safari 180321_Jeep_J-Wagon_ConceptConceptul Jeep J-Wagon este personalizat cu piese JPP pentru a crea un vehicul in stil premium egal atat acasa, pe traseu si in mediul urban.

Inceput ca un Wrangler Sahara, J-Wagon este vopsit gri Warm Neutral Grey cu geamuri usor fumurii si  complementat cu accente Brass Monkey la exterior. J-Wagon are o versiune a capotei JPP proiectata cu kit de
decupare pentru a facilita montajul unui snorkel, o alegere proprice pentru stilul cu cabina etansa a vehiculului. Prinderea capotei este Brass Monkey si are logoul Willys in culoarea neagra.

Pentru off-roaderii impatimiti, noile lumini LED de 5 inchi sunt montati pe suportii JPP pentru a livra o iluminare de grad comerical cat si militar. Stilul de traseu este balansat cu cel de strada prin grila Mopar neagra de pe Wrangler Rubicon. Bara premium Sahara se alinieaza cu culoarea masinii prin proiectoarele Brass Monkey. Conceptul J-Wagon are parte de asemenea jante de 17 inch ce sunt finisate in negru , un tratament ales dupa ce a primit un feedback pozitiv la Sema Show 2017.

Pragurile din metal negre protejeaza exteriorul Jeep-ului si un roof rack JPP ofera functionalitate si utilitate pentru a se potrivii oricarui stil de viata. Un capac negru pentru alimentarea rezervorului, accente Orange Crush pe emblema Jeep si carligele de remorcare adauga puncte pentru stil. Roata de rezerva de 35 inch cu BF Goodrich KM3 este montata pe suportul ranforsat de pe usa portbagajului si include suportul central de montare JPP cu relocare pentru stop.

Aspectele premium sunt pastrate la interior. Scaune de piele crem Katzin ofera o senzatie de elita si dispun de insertii maro. Accentele Brass Monkey se regasesc la nivelul gurilor de ventilatie, manerele usilor si volan pentru a armoniza interiorul cu exteriorul.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.