Jeep celebrează în 2021 80 de ani de excelență în 4×4, libertate în aer liber și aventură. Născut în 1941, brandul a fost un pionier în ceea ce privește segmente și tehnologii noi. Legenda sa a început cu Willys MB – primul vehicul 4×4 produs în masă – și a continuat în 1949 cu lansarea lui Willys Wagon, primul Sport Utility Vehicle (SUV).

Evenimente și ediții speciale

În Europa, Orientul Mijlociu și Africa, zona cunoscută ca EMEA, celebrarea celei de-a 80-a aniversări urmează să fie marcată pe tot parcursul anului 2021. Cu evenimente dedicate, începând de la începutul lunii ianuarie. Create special pentru a aduce clienții și fanii Jeep mai aproape de marcă și istoria ei. Etapa va fi marcată și de lansarea unor versiuni aniversare, în ediție specială.

Aceste vehicule vor avea elemente de design definitorii. Dar și dotări speciale, în interior și în exterior. Inclusiv scaune distinctive, roți unice, ca și badge-uri comemorative dedicate. Legătura dintre trecutul și viitorul Jeep se va face la nivel tehnologic.

Viitorul, expresie tehnologică

Gama de modele care va ajunge în showroom-uri începând cu finalul anului va include motoare cu combustie internă, dar și versiunile Jeep plug-in hibrid. Căci în momentul în care Jeep sărbătorește opt decenii, brandul intră într-o nouă fază a istoriei sale.

În această vară am asistat la lansarea lui Renegade 4xe și Compass 4xe. Primele vehicule Jeep cu tehnologie plug-in hibrid comercializate în regiunea EMEA. Apoi, în prima săptămână a lunii septembrie, la cea a lui Jeep Wrangler 4xe plug-in hibrid. Modele care subliniază în continuare angajamentul brandului pentru electrificare.

În următorii câțiva ani, o opțiune electrificată va fi disponibilă pentru fiecare model din  gama SUV. Acest lucru este în conformitate cu ambiția brandului de a deveni un lider în domeniul tehnologiilor pentru o mobilitate mai ecologică.

Toate vehiculele Jeep electrificate vor purta insigna 4xe, centrată în jurul pilonilor de eficiență, performanță, responsabilitate, capacitate 4×4 și încredere șofer. Modelele Jeep 4xe vor întruchipa o viziune modernă a capacității, care oferă cel mai bun echilibru între eficiență, plăcerea condusului și respectul pentru mediu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.