Jeep Wrangler Moab Edition a fost construit pentru a celebra locatia anuala de desfasurare a evenimentului Easter Jeep Safari.

In fiecare primavara, iubitorii Jeep se indreapta spre Moab, Utah, pentru a sarbatori. Este un eveniment atat de important in calendarul Jeep incat Moab a devenit, in principiu, sinonim cu marca.

Astfel, Jeep le ofera de acum posibilitatea fanilor sai sa-si achizitioneze o versiune speciala, denumita dupa orasul american.

Editia 2018 Jeep Wrangler Moab este de acum oficiala, fiind disponibila doar ca un model Unlimited cu patru usi, cu motorul V6 de 3,6 litri si o transmisie automata cu 8 trepte, fiind incadrata in gama Jeep intre Sahara si Rubicon.

Jeep Wrangler Moab Edition a primit anvelope off-road de 32 de inchi, capota si barele de protectie din otel de pe modelulul Rubicon, un diferential spate limitat si o serie de sisteme de asistare a conducatorilor auto, care includ monitorizarea punctului mort, alerte din trafic si asistenta la parcare. Blocurile de iluminare LED sunt standard in fata si in spate.

La interior, Jeep Wrangler Moab Edition are cel putin o clasa peste versiunea standard a Jeep JL. Scaunele sunt din piele, regasim un sistem audio Alpine cu noua difuzoare si un tablou de bord invelit in piele cu cusaturi de contract. Sistemul de infortainment UConnect cu un ecran de 8,5 inchi este de asemenea disponibil.

La capitolul culori, Granite Crystal, Billet Silver, Punk’n Metallic, Mojito!, Black, Bright White, Sting Gray, Ocean Blue Metallic si Firecracker Red sunt toate disponibile pe Moab, ceea ce inseamna ca doar noua culoare galbena Hellayella nu e oferita ca optiune.

Jeep nu a anuntat inca pretul de pornire pentru Jeep Moab Edition, dar, potrivit unor informatii aparute pe forumurile de specialitate, se asteapta sa fie undeva in jurul a 50.000 de dolari.

Jeep prezinta versiunea Wrangler Moab moab1Jeep prezinta versiunea Wrangler Moab moab-capotaJeep prezinta versiunea Wrangler Moab moab-cauciucuriJeep prezinta versiunea Wrangler Moab moab-interiorJeep prezinta versiunea Wrangler Moab moab-spate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.