Jeep a dezvaluit, in sfarsit, detaliile complete pentru versiunea europeana a modelului Wrangler JL.

Noul Wrangler va fi oferit pe Batranul Continent cu doua motorizari noi: o unitate diesel de 2.2 litri MultiJet II turbo, cu 200 de cai putere si un cuplu de 450 NM, si un propulsor pe benzina de 2.0 litri turbo cu 4 cilindri, care dezolvat 272 de cai putere si 400 Nm.

Motorul diesel e conectat la o transmisie automata cu 8 rapoarte si beneficiaza in versiunea standard de versiunea Stop-Start (ESS). Dispune de patru supape pe cilindru, cu arbori cu came duble peste cap (DOHC), injectori solenoizi si un turbocompresor cu geometrie variabila (VGT).

Jeep prezinta detalii despre versiunea pentru Europa a modelului Wrangler wranglerDe partea cealalta, motorul pe benzina e valabil si in Statele Unite ale Americii, fiind conectat, de asemenea, la o transmisie automata cu 8 rapoarte.

In Europa, cea de-a patra generatie a modelului Wrangler va fi oferita in trei versiuni: Sport, Sahara si Rubicon, fiecare valabila cu doua sau patru usi. Exista si un pachet nou Overland, oferit exclusiv pe versiunea Sahara.

Ca si in cazul modelului american, modelul 2019 Wrangler pentru Europa ofera două sisteme cu tractiune integrala: Command-Trac (pe Sport si Sahara) si Rock-Trac (pe Rubicon).

Jeep a livrat anul trecut un total de 107.569 de masini în Europa, mult sub asteptarile oficialilor companiei.

Jeep prezinta detalii despre versiunea pentru Europa a modelului Wrangler wrangler-lateral

Command-Trac dispune de o cutie de transfer cu doua viteze, cu un raport de transmisie cu raza joasa de 2,72:1, precum si doua punti heavy-duty, cu raportul axului spate de 3,45 pentru versiunea pe benzina, si 3,73 pentru motorul diesel. Exista patru moduri de conducere (plus Neutru): 2H, 4H Auto, 4H Part-Time, N si 4L. In conditii normale, Command-Trac functioneaza cu tractiune pe doua roti, transferand 100% din cuplul motorului pe puntea spate.

Sistemul mai performant Rock-Trac 4X4 dispune de o carcasa de transfer cu doua trepte, cu un raport de transmisie cu raza joasa de 4,0:1, cu doua punti heavy-duty Dana 44, precum si cu lampi electrice Tru-LOk pentru puntea fata si spate. Echipamentul standard include, de asemenea, un raport al puntii fata si spate de 4,10 pentru modelele pe benzina si 3,73 pentru versiunile diesel.

Wrangler Rubicon are un unghi de apropiere de 36,4 grade, un unghi de desprindere de 25,8 grade, un unghi de plecare de 30,8 grade si o garda la sol de peste 250 mm. Se poate scufunda si conduce printr-o apa adanca de 760 mm.

Jeep prezinta detalii despre versiunea pentru Europa a modelului Wrangler wrangler-interior

Jeep va incepe sa comercializeze modelul Wrangler 2019 in Europa in luna septembrie.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.