Impatimitii de off road pot inalta Jeep Wrangler Rubicon cu aproximativ 75mm cu upgrade-urile disponibile de la Mopar.
Jeep Wrangler Rubicon vine ca o masina off-road destul de capabila direct din fabrica, cu componente cum ar fi un sistem sofisticat de tractiune integrala si diferentiale blocabile, dar cei care planuiesc cu adevarat sa petreaca mult timp pe trasee ar putea dori sa arunce o privire la colectia de upgrade-uri suplimentare marca Mopar. Intr-un nou videoclip, divizia de piese FCA subliniaza unele dintre echipamentele care pot face din noul Wrangler si mai bun off roader.

Printre adaosurile majore de performanta se numara un kit de inaltare a suspensiei de 50 mm. Dispune de amortizoare Fox monotub cu diametrul de 2,5 inchi si brate de control frontale mai lungi ca o modalitate de a creste inaltimea si articulatia rotilor. Acest Wrangler are, de asemenea, un set de roti cu bead lock si cu anvelope de 37 inch, fata de 33 inch cu care vine Rubicon in varianta standard, iar acest lucru adauga un lift de aproximativ 15mm. Roata de rezerva se monteaza pe hayonul, care necesita o ramforsare si al 3-lea stop de frana.

Avarierea caroseriei este inca o problema, asa ca Mopar ofera rock slidere care au de asemenea si scopul de prag pentru a urca in Jeep. In cazul in care un sofer este intr-adevar blocat, acum exista un troliu care este discret ascuns in bara de protectie fata. Pentru un compromis intre un hardtop si un soft top, exista un bikini top disponibil care permite, intr-o oarecare masura sa patrunda lumina dar si o acoperire pentru a proteja ocupantii de soare.

Mopar are, de asemenea, unele imbunatatiri serioase pentru iluminarea lui Wrangler. Bara de protectie frontala este dotata cu lampi LED cu diametrul de 7 inci, care emit 8000 de lumeni. In plus, LED-urile de cinci inci se monteaza in partea de sus a aripilor si care lumineaza traseul din fata.

Wrangler JL este inca o viziune relativ proaspata pentru dealeri, dar toate aceste accesorii Mopar sunt disponibile inca de acum. Jeep, de asemenea, inca vine cu variante proprii ale noului model. O versiune hibrid plug-in va sosi in 2020. Potrivit zvonurilor, va exista si un motor diesel V6 de 3,0 litri disponibil in cele din urma.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.