Jeep a anuntat lansarea unui pachet special pentru off-road numit „Deserthawk”, care va disponibil pe modele din gama Cherokee.

Pachetul „Deserthawk” va reprezenta o optiune de top, precum „Trailhawk”.

Conceput pentru a face fata unor drumuri grele, precum pietre, noroi sau orice altceva, pachetul „Trailhawk” ofera o suspensie heavy duty, carlige metalice integrate in barele de protectie, precum si jante si anvelopre mai mari.

Dar acum, Jeep a anuntat ca va oferi un alt pachet special pentru off-road, dar cu un alt scop!

Pachetul denumit „Deserthawk” va fi disponibil, cel putin la inceput, pe platforma Cherokee.

Cu „Deserthawk”, Jeep isi propune sa concureze cu Ford Raptor, iar pachetul lansat acum a fost creat special pentru mersul prin desert si nu va avea aptitudini de catarat pe pietre.

Primele Jeep-uri echipate cu pachetul „Deserthawk” vor fi lansate in primul trimestru al anului 2020 si vor fi cu aproximativ 5-10.000 de dolari mai costisitoare decat autovehiculele standard. Vor fi practic comercializate la acelasi pret sau chiar usor mai mare decât modelele echipate cu pachetul „Trailhawk”.

Jeep sustine ca „Deserthawk” va avea „capacitati off-road de mare viteza pentru utilizarea in desert”.

Potrivit producatorului auto american, pachetul „Deserthawk” va aduce 8 schimbari specifice, care vor face din modele Jeep sa fie ideale pentru mersul pe nisip.

Ne asteptam la o suspensie speciala, pentru a face fata salturilor la mare viteza, dar si la mult mai multa putere de la motorul standard.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.