2020 Jeep® Wrangler Rubicon EcoDiesel

Jeep lansează două noi opțiuni de culoare exterioară pentru modelele Wrangler 2023
Culorile exterioare Earl și Reign de producție limitată sunt acum disponibile pentru comenzi

Torino, 14 iulie 2022 – Marca Jeep continuă să-și păstreze paleta de culori proaspătă, oferind pasionaților Jeep posibilitatea de a comanda un aspect personalizat direct din fabrică cu nu una, ci două culori noi de producție pentru exteriorul modelului Jeep Wrangler: Earl din 2023. și Reign cu producție limitată.

Prezentat pentru prima dată pe conceptul Gladiator Farout în 2020, Earl, o nuanță remarcabilă de gri cu note de acvamarin, își face debutul ca culoare exterioară de producție disponibilă în gama Wrangler pentru prima dată pentru anul model 2023.

Purple, văzut ultima dată pe JK Wrangler 2018, revine ca Reign în anul model 2023. Eye-catching Reign, disponibil pentru o serie limitată în anul model 2023, va atrage toți clienții pasionați de violet.

„Am primit o mulțime de feedback pozitiv despre Earl când a debutat pe conceptul Gladiator Farout și ne străduim să oferim ceea ce clienții noștri ne spun că doresc”, a declarat Jim Morrison, Senior Vice President și Head of Jeep Brand North America. „Aceste culori limitate, precum Earl și Reign, atrag o mulțime de pasionați pentru că sunt interesante, autentice și ies în evidență, la fel ca comunitatea Jeep.”

Earl și Reign se alătură unei game lungi de culori vii și speciale, care adaugă personalizare și atractivitate Jeep Wrangler, cu o paletă de culori specială direct din fabrică. Disponibil pentru toate modelele Wrangler, Earl va fi disponibil pentru tot anul model 2023. Reign-ul cu producție limitată poate fi comandat acum până în octombrie.
Aceste noi culori se alătură roșu petardă, viteză mare, albastru hidro, verde sarge, zinit argintiu, gri Sting, cristal granit, negru și alb strălucitor pentru anul model 2023.

Consum de combustibil Gama Jeep® Wrangler Plug-In Hybrid (l/100 km): 4,1 – 3,5; consum de energie electrică (kWh/100km): 23,9 – 22,1; Emisia de CO2 (g/km): 94 – 79. Valori de omologare de tip determinate pe baza ciclului ponderat WLTP. Valori actualizate începând cu 13 mai 2021 și sunt indicate doar în scopuri comparative.

Marca Jeep

Construit pe o moștenire legendară de 80 de ani, Jeep este marca autentică de SUV care aduce capacitate, măiestrie și versatilitate persoanelor care caută călătorii extraordinare. Marca Jeep oferă o invitație deschisă de a trăi viața la maximum, oferind un portofoliu larg de vehicule care continuă să ofere proprietarilor un sentiment de siguranță și securitate pentru a gestiona orice călătorie cu încredere. Gama de vehicule Jeep este compusă din Cherokee, Compass, Gladiator, Grand Cherokee, Grand Cherokee 4xe, Renegade și Wrangler și Wrangler 4xe.

Jeep Wave, un program premium de fidelizare

Jeep Wave, un program premium de fidelizare a proprietarilor și de îngrijire a clienților care este disponibil pentru întreaga linie Jeep 4×4, este plin de beneficii și avantaje exclusive pentru a oferi proprietarilor mărcii Jeep cea mai mare grijă și asistență dedicată 24/7. Capacitatea de off-road a legendarei mărci Jeep este îmbunătățită de o inițiativă globală de electrificare care transformă 4xe într-un nou 4×4, în urmărirea viziunii mărcii de a realiza Zero Emission Freedom. Toate SUV-urile marca Jeep vor oferi o variantă electrificată până în 2025.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.