Presupunand ca ai 239.000 de dolari de cheltuit …
Brandul Hummer nu mai exista inca din 2010. Asta inseamna ca va trebui sa urmariti piata second hand, daca doriti un Humvee care se deplaseaza pe sosea. Dar de ce sa te multumesti ceva folosit atunci cand poti lua acasa o versiune cu specificatii militare a iconicului off-roader? Modelul numit Mil-Spec Automotive ofera propria versiune personalizata a lui Hummer H1 – dar nu va fi ieftina.

Constructia a inceput ca o restaurare. Mil-Spec a marit apoi latimea rotilor cu 20 centimetri, a finisat caroseria intr-o vopsea unica „After-Burner Grey” si a pus un motor V8 de 6,6 litri turbocompresor sub capota. Noul motor produce 500 de cai putere (372 kilowati) si un cuplu de 1.355 Newton-metri.

In sfarsit, un Hummer cu specificatii militare pe care il puteti cumpara mil-spec-automotive-hummer-m1-4

Cabina are si ea un makeover complet. Curea din piele maro cusuta manual, rezistenta la apa, scaune din piele de grad marin ce acopera scaunele din fata si spate si portiunile consolei centrale. Un sistem de sunet surround si personalizat pe deplin completeaza materiale personalizate, care se potrivesc perfect aspectului. Fiecare vehicul este construit manual la locatia Mil-Spec din Wichita, Kansas, si disponibil intr-o serie de configuratii.

Sunt disponibile pickup-uri cu patru usi, spate inclinat cu patru usi, vagon cu patru usi, SUV cu patru usi si sunt disponibile deasemenea pachete pentru pick-up extins cu doua usi. Optiunea cea mai scumpa este SUV-ul cu patru usi, care necesita 28,999$ extra pe langa pretul cerut. Din start, Mil-Spec M1 cere aproximativ 200.000 de dolari inainte de optiuni – M1 Launch Edition prezentat aici este un pic mai scump, totusi.

Numarul # 003 al editiei – si primul exemplu oferit publicului – M1 Launch Edition prezinta o configuratie de pickup cu patru usi cu un hardtop de 13,999 $, cu un kit de caroserie si anvelope de 4699 de dolari si un snorkel de 699 dolari din aluminiu. Pretul total solicitat pentru editia M1 Launch Edition este de 239.000 de dolari.

In sfarsit, un Hummer cu specificatii militare pe care il puteti cumpara mil-spec-automotive-hummer-m1-5In sfarsit, un Hummer cu specificatii militare pe care il puteti cumpara mil-spec-automotive-hummer-h1-1In sfarsit, un Hummer cu specificatii militare pe care il puteti cumpara mil-spec-automotive-hummer-h1-2In sfarsit, un Hummer cu specificatii militare pe care il puteti cumpara mil-spec-automotive-hummer-h1-3In sfarsit, un Hummer cu specificatii militare pe care il puteti cumpara mil-spec-automotive-hummer-m1-6In sfarsit, un Hummer cu specificatii militare pe care il puteti cumpara mil-spec-automotive-hummer-m1-7In sfarsit, un Hummer cu specificatii militare pe care il puteti cumpara mil-spec-automotive-hummer-m1-8In sfarsit, un Hummer cu specificatii militare pe care il puteti cumpara mil-spec-automotive-hummer-m1-9

In sfarsit, un Hummer cu specificatii militare pe care il puteti cumpara mil-spec-automotive-hummer-m1-11In sfarsit, un Hummer cu specificatii militare pe care il puteti cumpara mil-spec-automotive-hummer-m1-12In sfarsit, un Hummer cu specificatii militare pe care il puteti cumpara mil-spec-automotive-hummer-h1-4In sfarsit, un Hummer cu specificatii militare pe care il puteti cumpara mil-spec-automotive-hummer-h1In sfarsit, un Hummer cu specificatii militare pe care il puteti cumpara mil-spec-automotive-hummer-m1-3In sfarsit, un Hummer cu specificatii militare pe care il puteti cumpara mil-spec-automotive-hummer-m1-2In sfarsit, un Hummer cu specificatii militare pe care il puteti cumpara mil-spec-automotive-hummer-m1-1In sfarsit, un Hummer cu specificatii militare pe care il puteti cumpara mil-spec-automotive-hummer-m1In sfarsit, un Hummer cu specificatii militare pe care il puteti cumpara mil-spec-automotive-hummer-h1-5Sursa: Motor1

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.