General Motors a prezentat primele informatii despre modelul GMC Sierra AT4 2019, care isi va face debutul oficial in cadrul Salonului International Auto de la New York.

Modelul pickup al celor de la GMC are un design indraznet, modificari din fabrica pentru off-road, mai multa tehnologie si continut premium.

Sierra AT4 vine echipat cu amortizoare puternice, o suspensie ridicata, anvelope off-road si jante de 18 inch, faruri LED, in timp ce barele fata si spate, precum si capacele oglinzilor au fost vopsite in negru. Carligele verticale si logo-urile AT4 completeaza aspectul impunator al modelului.

GMC Sierra AT4, pariul General Motors pentru off-road sierra-at4

GMC Sierra AT4, pariul General Motors pentru off-road sierra-at4-1

La interior, noul Sierra AT4 mizeaza, de asemenea, pe nuanta neagra, cu ornamente de aluminiu pe volan, consola centrala si usi Scaunele sunt din piele neagra, cu insertii Kalahari maronii.

Sub capota regasim in versiunea standard un motor de 5.3 litri V8, in timp ce motoarele de 6.2 litri V8 si 3.0 litri turdodiesel, amandoua conectate la o transmisie automata cu 10 rapoarte, sunt disponibile ca optiuni.

Un sistem de selectare a tractiunii cu moduri prestabilite vine in echiparea standard a noului Sierra AT4.

La capitolul optiuni, GMC ofera un head-up display color, un sistem surround-vision si o camera digitala spate, plus mai multe tehnologii avansate de asistenta la volan si siguranta.

GMC Sierra AT4, pariul General Motors pentru off-road sierra-at4-interior

GMC Sierra 2019 va ajunge in showroom-uri in toamna acestui an si va rivaliza cu Chevrolet Colorado, Toyota Tacoma, Honda Rodgeline si Nissan Frontier. De asemenea, mult asteptatul Ford Ranger se anunta un adversar greu.

In curand, si Jeep va lansa lansa o varianta pickup a modelului Wrangler, denumita Scrambler.

Salonul International Auto de la New York e programat in perioada 30 martie – 8 aprilie, la Centrul de Conventii Jacob K. Javits. 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.